Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    555
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av firedog

Inskickad av firedog den 24/11 -08 12:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar en pojke som heter Link. Han bor i Ordon Village, en liten by i södra Hyrule. En dag när han visar barnen i byn när han använder svärd så kommer en apa. Barnen springer efter apan och ett av barnen blir kidnappat av några troll. Link räddar barnet som heter Talo och de går tillbaka till byn. När Link kommer tillbaka tar dock hans barndomsvän Ilia hans häst för att den är skadad. Link får tillbaka hästen men då kommer några monster på stora vildsvin och kidnappar barnen och Ilia. Själv kommer Link till en fängelsecell och än värre...han är varg! Där möter han Midna, en liten imp från twilightvärlden och de slår följe. Hon ska hjälpa honom rädda barnen och hela Huryle från de onda kungarna Zant och Ganondorf.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är ett av de absolut bästa jag har spelat. Man har aldrig tråkigt eftersom det alltid finns något minispel kvar om man inte vill gå efter storyline.
Det är också kul att det finns så många saker man kan samla på och lämna in och det finns alltid något att uppgradera. Det som skulle kunna vara bättre var om man
tog bort Ganondorf och koncentrerade sig helt på Zant för han var en riktig besvikelse för att han var så lätt när man förväntade sig den svåraste fighten hittills.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för att vara ett Zeldaspel till Game Cube som det egentligen är och och det är många detaljer i omgivningen.

Spelkänslan är väldigt bra då man svingar Wii Remoten när man svingar sitt svärd men man skulle kunna använda sig av Remotens förmåga ännu mer.

Ljudet är bra men det är väldigt irriterande när Midna tjuter att hon vill en något. Men jag tycker att musiken är ganska bra.

Hållbarheten är väldigt bra. Man kan spela hur länge som helst man vill ändå inte lägga ifrån sig det.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10