Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  556
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Sora_Zidane

Inskickad av Sora_Zidane den 18/09 -08 15:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om våran grönklädde hjälte Link, som befinner sig i Ordon Village helt ovetande om vad som kommer hända. I början ska man mest gå runt och hjälpa folket i byn. Men sen på den tredje dagen så ska man leverera ett svärd till kungafamiljen. Men plötsligt så blir dem fyra barnen (Colin, Talo, Malo och Beth) och Ilia kidnappade. Link blir nedslagen innan han hinner göra något. När han vaknar upp märker han att alla är borta och han börjar springa efter men han stannar av att en stor svart vägg är i vägen. Plötsligt kommer det en hand och drar in Link. Väl inne på andra sida av väggen blir Link en varg. Link tuppar av och blir släpad iväg. När han vaknar är han fängslad. Helt plötsligt dyker en liten varelse vid namn Midna upp. Hon hjälper Link i utbyte mot att han hjälper henne och så börjar äventyret.

Vad jag tycker om spelet
Det är jättekul. I början kunde jag knappt gå ifrån Wiit för jag var så spänd på vad som skulle hända härnäst. Spelet är roligt (speciellt när brevbäraren kommer. Första gången när jag spelet höll jag på att dö av skratt :P) och så även spännande. Det dåliga som jag vet med Twilight princess är att det är för lätt och för kort story. Tar mig 22 timmar att klara ut medans Ocarina of time tog det mer en 30 timmar.

Betyg till spelet
Grafiken älskar jag på det här spelet. Nintendo har verkligen lyckats. Grafiken riktigt förtjänar en 10a.

När man spelat ett tag känns det riktigt som om man är inne i spelet. Det är vad jag kallar spelkänsla.

Musiken i spelet älskar jag. Viss musik är sorlig medans andra är lite mer läskigt. Ljudet är också fantastiskt.

Så till sist så har vi hållbarheten som jag ger en 7a. Spelet blir lätt långtråkigt när man ex. fastnat i ett temple. Jag har klarat ut spelet ett par gånger och jag börjar tycka att det blir lite tråkigt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10