Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    555
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Chrillenko

Inskickad av Chrillenko den 28/03 -08 06:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar som alla zelda-spel om att Link, som i detta spel vallar får kommer tillbaka efter en dags vallning. Då upptäcker en tjej vid namn Ilia att Link har piskat Epona för hårt och blir sur och går iväg till Ordon Spring. När Link äntligen lyckats ta sig in genom den låsta dörren via en tunnel på sidan och med hjälp av en kille vid namn Colin så kommer det massa monster och kidnappar Ilia och Colin och när Link vaknar upp som varg och möter en figur vid namn Midna vet han inte vart han är. Detta spel går ut på att man ska hjälpa Midna att samla saker så att hon kan komma till Zant som tagit över Midnas tron som Kung i Twilight.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är det bästa jag har spelat, för att man kan inte släppa det. Det är spännande, roligt och lite läskigt på samma gång. Det kan tyckas lite tråkigt i början, men när man väl har fått köra första templet (Forest Temple) så blir det här spelet jätteroligt! Det kan också vara tråkigt när man sitter fast i spelet (man vet inte vad man ska göra) men när man löst det så blir det kul igen.

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är den bästa grafiken jag har sett på alla spel som jag har spelat, Links häst ser nästan verklig ut! Ljudet är också jättebra musiken när man möter ledaren av de på vildsvinen är jättebra man sitta och digga med lite grann. Det här spelet kan som sagt vara lite tråkigt ibland när man sitter fast, men det är det ju nästan i alla spel! Man kan sammanfatta detta spel som skitbra!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9