Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Skyward Sword

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2011
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Besegra Demise

Inskickat av Blammos6 den 21/02 -12 23:16

När du går in till Demise (sista bossen) hamnar du på ett ställe som han har skapat själv. Du kan inte använda Skyward Strike där inne. Det finns 2 steg som du måste klara av:

1. Du möter Demise och måste besegra honom för att rädda världen. Så här ska du göra: Demise kommer att stå framför dig. Om du går bort för långt så rusar han mot dig och attackerar. Du behöver inte gå för långt bort. Han kommer även att attackera om du står stilla vid han. Det ska du göra. När han anfaller dig så måste du göra en Shield Bash. Direkt efter så slår du honom ett slag. Gör så tills han faller på knä. När han faller på knä så ska du gå fram och attackera allt vad du kan tills han reser sig upp. Upprepa detta tills han "flyger" iväg och landar på rygg.

2. Du har just fått honom på rygg. Du tror att du har klarat det. Men då reser han sig upp och gör så att det blixtrar. Han laddar sitt svärd med el från en blixt. Om du slår och han parerar så får du en stor stöt och tar skada. Det du ska göra är att backa. Sen kommer han att rusa mot dig. Gör en bakåtvolt precis när han attackerar så tar du ingen skada. Efter ett tag så kommer han att skicka ut elen i form av en ring mot dig. Hoppa åt sidan för att undvika den. Höj sedan upp svärdet som om att du ska ladda ditt svärd med ljus. En blixt kommer in i ditt svärd istället så blir det laddat med el. Demise kommer nu att rusa mot dig, för om du blir slagen så försvinner elen ur ditt svärd. Gör en bakåtvolt så att du inte blir slagen. Sen svingar du svärdet mot Demise så att elen åker ut mot honom. Han får elen i sig och kan varken röra sig, attackera eller parera. Gå då fram till honom och svinga allt vad du kan. Upprepa detta tills han faller på rygg.

Nu ligger han på rygg och du måste göra en nådastöt (Fatal Blow) för att besegra honom. När du gör nådastöten hoppar du högt och får en blixt i svärdet för att förstärka attacken. Men se till att du gör nådastöten när du har fått honom på rygg för andra gången eller tredje gången!

Nu har du besegrat Demise och räddat världen, och självklart även Zelda.

Fusket har betyget 5.24 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

The_new_cake den 28/02 -12 07:21
På första delen fungerar det även att slå tre gånger i snabb följande, tredje slaget tycks alltid träffa. Han kommer sedan försöka slå en och då får man vara snabb och hoppa undan.

Det går även, om man är tillräckligt snabb, att få in en Fatal Blow redan första gången. Man behöver inte vänta tills han har fallit ner för andra eller tredje gången. Men då krävs som sagt var en viss hastighet.

Blammos6 den 09/08 -12 18:02
Dessutom så kan man få blixt i svärdet när Demise har det, men om han skjuter ut elen samtidigt som du gör det så försvinner båda el-ringarna, men det är bara för dig att ladda svärdet med el igen (han tar upp svärdet lite långsammare än dig).

AntonA den 07/10 -12 16:23
Kan någon skriva en guide hur man klarar Din's silent realm? Jag sitter fast!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.