Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Spyro: Dawn of the Dragon

Nintendo Wii
The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 november 2008
 • Utvecklare
  Etranges Libellule
 • Antal ägare
  15
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 4.5

Speltest av flexitrax

Inskickad av flexitrax den 20/12 -09 21:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Spyro och Cynder. De är så att säga tillfångatagna från början. De får reda på att de har 4 olika krafter var. Spyro har eld, is, jord och blixt. Cynder har gift, luft, skugga och rädsla. En stor fiende i spelet är Golem. Den är stor och inte så svår i början.

I början får man vara med i cutscenerna genom att till exempel dodga attackerna genom att trycka på A. Som vanligt är Hunter med. Den här gången är han bara en vägledare. Man slåss mot otäcka varelser och räddar andra djur. Cynder som innan var ond och försökte döda både Spyro och Sparx har nu joinat de goda. Man kan skifta mellan Cynder och Spyro, men även spela två stycken (P1 är Spyro och P2 är Cynder). Man får ej chans att vara någon annan dock.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet skarpt. Flygfunktionerna funkar mycket bättre än de föregående spelen. Dessutom finns det en massa nya kombitioner att använda. Även min lillebror gillar det. Grafiken är bättre på Hunter, Spyro, Cynder och alla andra. Dock så är det irriterande för ögonen på vissa världar. Något jag absolut inte gillar är att man inte kan spara i menyn utan att man måste hitta en Check Point för att kunna spara. Jag gillar att man kan uppgradera krafterna så att man slipper springa runt och spruta samma eld hela tiden.

Betyg till spelet
Grafiken har definitivt blivit bättre vad det gäller spelarna. Dock har den försämrats i miljön. Det är krångligt och skarpt så ögonen blir irriterade.

Spelkänslan är mycket bra. Man lever sig verkligen in i spelet när man slåss mot Golem. Inget att klaga på alls.

Ljudet är nog det sämsta med spelet. Det brusar och har ingen kvalitet alls. Det gör bara ont i öronen.

Hållbarheten är densamma som spelkänslan. Inget att klaga på

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 1 Grafik: 3 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9