Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe King of Fighters Collection: The Orochi Saga

Nintendo Wii
The King of Fighters Collection: The Orochi Saga
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2 december 2008
 • Utvecklare
  SNK Playmore
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 31/05 -10 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet innehåller ett gäng med gamla King of Fighters spel. Men för dig som inte vet vad man gör så ska jag berätta. Det är en fighting serie. Man väljer fyra karaktärer och möter ett gäng med andra. Spelet var från början ett arcade spel. Det enda man gör är att man möter andra lag. Det är ingen större skillnad på något utav spelen förutom att grafiken uppdateras när man spelar ett nyare spel. Man spelar i olika länder i spelet som te.x Japan, Spanien, Korea osv.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är faktiskt helt okej. Man får verkligen in en bra arcade känsla när man spelar och det är en väldigt bra sak. Dom kunde ha gjort kontrollen bättre men den duger. Ljudet är lite sådär men eftersom att spelen är rätt gamla så kan jag se över det. Men eftersom att alla spelen är i stort sätt likadana förutom en viss grafik uppdatering så känns dom spelen med lite sämre grafik helt onödiga att ha.

Betyg till spelet
Grafik: Det är rätt gamla spel vi pratar om här så jag vill nog inte sätta något bettyg men eftersom att man måste så får det en femma.

Spelkänsla: Spelkänslan är riktigt bra. Det känns ju som om man är i en riktigt arcade när man spelar så spelkänslan är hel grym dom kunde dock ha gjort kontrollen något bättre. Lite synd att man inte får vifta något med händerna.

Ljud: Ljudet är helt okej för tänk på att det är som sagt gamla spel så det är helt klart godkänt.

Hållbarhet: Eftersom att man i stort sätt bara gör en sak hela tiden och det finns inga options så blir det väldigt enformigt väldigt snabbt.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8