Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Paper Mario

Nintendo Wii
Super Paper Mario
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    14 september 2007
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7.9

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 07/01 -10 16:57

Här kommer en guide på hur man låser upp nya Pixls och information om Pixls som behövs för att klara ut spelet (se Slim). Det innebär att det finns information om alla Pixls som man kan få i spelet här. Här finns även information om alla karaktärer som man kan spela (Mario, Luigi, Bowser och Peach).

Tippi (Pixl)
Denna får man automatiskt. Peka mot skärmen så kommer den ge dig information om diverse saker.

Thoreau (Pixl)
Man får honom i kapitel (1-2, Afott in the Foothills), i ett hus i staden som man kommer till. Kasta honom genom att trycka på 1, så plockar han upp saker som man sedan kan hålla i och kasta vidare.

Boomer (Pixl)
Hitta ett rör i kapitel (2-1, Bogging to Merlee's), och fortsätt tills du hittar kistan som han ligger i. Lägg ner honom på marken genom att trycka på 1, trycker man på 1 igen så exploderar han. Låter man honom vara sprängs han tids nog.

Slim (Pixl)
Efter du har fått skulden på 1 miljon Rubees, så ska du gå upp en våning, ta dig till vänster. Flippa till 3-D och sedan fortsätta åt vänster. Väl där, hittar du en kista. Denna Pixl gör dig så smal man inte är synlig (när man står still). Fiender kan inte se dig eller skada dig när denna används.

Thudley (Pixl)
Döda alla fiender i rummet när du blir inlåst. En kista visar sig då, där han kommer fram. En mycket tung Pixl som tillåter dig att slå i marken mycket hårt genom att trycka på 1 i luften.

Fleep (Pixl)
Han sitter på toaletten på den lilla planeten i rymdvärlden. Få ut honom genom att lämna papper till honom. Denna Pixl låter dig flippa objekt som är fast i fel dimension genom att trycka på 1 och sedan 1 på den position där du hittat ett föremål.

Cudge (Pixl)
När du skaffat alla stenblock, hoppa då upp så långt du kan vid det stenblocket som gömmer en Pipe. Sätt sedan alla tre stenar på rätt plats, och han visar sig. Han används som en hammare genom att trycka på 1. Kan förstöra en del riktigt stora block.

Dottie (Pixl)
Du hittar honom i grottorna, gömd tillsammans med en Cragnon. Genom att trycka på 1 så kommer den Pixl göra dig mycket liten, vilket tillåter dig att gå in på platser du annars inte får plats på.

Barry* (Pixl)
Gå tillbaka till värld (3-1, When Geeks Attack) efter du har klarat den världen. Då kan du prata med honom igen, så följer han med dig. Genom att trycka på 1 så får du under någon sekund en sköld som skyddar och studsar tillbaka de flesta attacker.

Picolo* (Pixl)
Prata med Merlee och hjälp henne genom att prata med Merluvlee, sedan Bestovious, sedan Watchitt, sedan Merluvlee för att få en nyckel. Nyckeln går till det låsta huset i Flopside, där inne hittar du Piccolo. Denna Pixl spelar melodier vilket kan utlösa en del händelser i spelet.

Tiptron* (Pixl)
Köp den utav Francis för 999 coins när man klarat spelet. Denna Pixl fungerar precis som Tippi.

Dashell* (Pixl)
Du hittar denna i botten av Flipside Pit of 100 trials. Denna Pixl gör att du kan röra dig riktigt snabbt.

Mario (spelbar karaktär)
En utav de fyra hjältarna. Genom att trycka på A så kan man flippa till 3D. Genom att flippa till 3D så öppnas nya möjligheter.

Peach (spelbar karaktär)
En utav de fyra hjältarna. Genom att trycka neråt så kan man ta skydd mot attacker. Genom att trycka på 2 i luften så kan

Bowser (spelbar karaktär)
En utav de fyra hjältarna. Genom att trycka neråt så kan man spruta eld. Han gör dessutom dubbel skada.

Luigi (spelbar karaktär)
En utav de fyra hjältarna. Genom att trycka och hålla neråt så kan han hoppa riktigt högt.

* Dessa krävs inte för att klara spelet!

Fusket har betyget 7.33 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.