Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Galaxy 2

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 juni 2010
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 18/06 -10 01:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Mario Galaxy 2. Spelet handlar om att du ska försöka rädda Peach ännu en gång ifrån Marios största fiende Bowser. Denna gång så för Bowser Peach ut i rymden och då måste ju Mario självklart försöka rädda henne. När han kommer till rymden så stöter han ihop med ett rymdskepp som visst verkar ha slut på kraft. För att dom ska kunna få kraft igen så behöver de speciella stjärnor som Mario samlar på. För att få dem så måste man åka till en bunt med olika banor och samtidigt som man samlar på dom så kommer man närmare Peach och Bowser.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är otroligt kul. En av de sakerna jag gillar mest är att det är väldigt många bossar i spelet! Vanligtvis i plattformsspel så är det en boss i slutet av varje värld, och det är lite samma sak i detta spel också förutom det att det kan finnas mindre bossar på de roliga banorna också. En sak som är magiskt med det här spelet är att i stort sett alla banorna är roliga, och det är en hel del banor måste jag säga.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt fin i det här spelet! Eller vad säger jag, den är svinbra helt enkelt! Det blir nog inte bättre än såhär på Wii, jag älskar verkligen grafiken! Allt är rätt, ljuset, färgerna, allt!

Spelkänsla: Det som sabbar känslan i spelet är nog kontrollen. Många tycker att kontrollen är helt felfri men enligt mig så är det svårt att styra Mario. Ibland så när man försöker vända så snurrar han ett varv och det känns bara frustrerande, men förutom det så är det inga problem.

Ljud: Ljudet är riktigt fint. De har tagit många gamla låtar också vilket är både bra och dåligt. Är det ett tecken på att dom var lata eller var det en bonus för gamla fans? Hur som helst låter det toppen!

Hållbarhet: Jag håller inte med om att spelet håller för alltid som vissa säger. När man väl har fått alla stjärnor och fått en helt okej high score vad finns det att göra sen? Inget! Men visst spelet är så pass bra att du kommer att vilja spela om det igen! Spelet är verkligen helt magiskt!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9