Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är en stor festival på gång, och Mario är inbjuden till Peach´s slott för att fira lite.
På vägen till slottet så firar en massa olika 'karaktärer' men innan Mario hinner komma hem till Peach så kommer Bowser och förstör allt!

Han fryser ner alla, bombar staden, kidnappar Peach och skickar Mario till en helt annan planet långt här ifrån. Du vaknar upp på en helt annan planet, efter ett litet tag träffar du Prinsessan Rosalina som vill hjälpa Mario eftersom även Bowser har ställt till det för henne!

På vägen till Bowser kommer du att komma till en massa olika planeter, alla har olika teman och även ibland bossar. Du måste samla stjärnor, och besegra Bowser för att kunna rädda Peach...

Vad jag tycker om spelet
Spelet är för lätt! Det mesta är ganska lätt och bossarna är för lätta för att vara bossar, också tycker jag att spelet är för kort... Men visst, vissa saker är också ganska svåra!

Men nu till det positiva! Spelet är väldigt välgjort och roligt! Det skiljer sig lite från de andra Super Mario-spelen på något sätt men 'storyn' är sig lik, rädda Peach och besegra Bowser... Men en annan sak som också är väldigt kul och roligt är att man kan vara olika slags typer av Mario, som BeeMario etc...

Betyg till spelet
Grafiken till Wii brukar vara rätt kass, men här har de lyckats rätt bra med det! Bra effekter o.s.v. Den är ändå lite typisk 'Mario-grafik' men ändå får grafiken i detta spelet 9/10!

Den är bra spelkänslan, skön o.s.v. Men det som gör det lite extra är ju kontrollerna!
9/10!

Musiken är väl sådär, ljudeffekterna är riktigt bra! Här kommer det något litet konstigt ljud när de pratar (även text såklart!) så det är inte som de flesta Mario-spelen då det bara kommer text! 8/10.

Spelar man för mycket varje dag så tröttnar man nog på det ganska fort men spelar man kanske någon timme om dagen så tar det ganska lång tid att tröttna, men som sagt, spelet är ganska lätt på de flesta ställen! 9/10.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9