Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av DarkMasters

Inskickad av DarkMasters den 11/08 -10 20:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Peach har bjudit in Mario för att titta på en stjärna som bara uppenbarar sig en gång var 100:e år. Mario skyndar sig dit, men när han kommer fram håller Bowser på att anfalla prinsessan. Han och hans hantlangare tar med sig Peach slott och åker iväg i rymden. Mario följer efter men blir snart nedskjuten av en av Bowsers hantlangare. Han landar på en liten planet där han träffar tre kaniner. När Mario har fångat de tre jobbiga kaninerna så träffar han Rosalina och en Luma och det är då det fantastiska spelet börjar!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker personligen om det här spelet starkt. Det är väldigt kul att skaffa alla stjärnor och utforska galaxerna. Varje galax har en väldigt fin design, speciellt Beach Bowl Galaxy. Några galaxer kan vara lite kluriga, men det är snarare bra än dåligt. Med alla olika power-ups som finns blir det bara ännu roligare.

Luigi är också en välkommen karaktär i spelet. Han skaffar gladligen fram stjärnor åt dig. Efter du har ett visst antal stjärnor kan du till och med spela som honom, vilket är en kul förändring. Det här spelet är, enligt mig i alla fall, ett av de bästa spel jag någonsin har spelat!!

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är underbar. Bland de bästa grafikerna på Wii. En solklar tia.

Spelkänlsa: Spelkänslan är jättebra. Spelet hanterar rörelsefunktionen i Wii kontrollen perfekt. Inte för mycket, inte för lite, vilket gör spelkänslan perfekt.

Ljud: Ljudet är utmärkt och förtjänar verkligen sin tia. Musiken passar galaxerna perfekt och Marios små ”Woohoo” låter också som de ska. Musiken har ju också blivit komponerad av en orkester så jag hade inte förväntat mig så mycket annat heller.

Hållbarhet: Spelet håller jättelänge med tanke på allt man kan göra. Hela tiden när man har fått en stjärna vill man genast ut och skaffa nästa.

Super Mario Galaxy är ett fantastiskt spel och ett måste om du har ett Nintendo Wii.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10