Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Olaw

Inskickad av Olaw den 07/04 -09 15:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar på en festival till en komet. Mitt i festen kommer Bowser och kidnappar Peach. Då skär Bowser loss slottet från marken. Mario kom upp på slottet men blir avslagen av Bowser när han märker honom. Om han ska kunna rädda Peach behöver han samla stjärnor. Stjärnorna behövs som drivkraft till ett skepp som Mario hamnar på när han trillar av slottet. På vägen kommer det olika hinder som te.x bossar. Det kommer på vissa galaxer svampar som förvandlar Mario. Te.x spöke, bi, is, eld Mario.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt kul. Ibland är det för lätt, men det är ändå spännande. Det är roligast med bossarna. Bossarna är ganska lätta men kul. det är också kul att förvandlas. Det är lite tråkigt att man inte kan förvandla sig när man vill. Det skulle vara roligare om det gick att förvandla sig frivilligt.

Betyg till spelet
Spelets grafik var bra. Men kamera vinklen blir jobbig när man är på runda planeter. Spelkänslan är ganska dålig. Det finns andra spel som har bättre spelkänsla. Ljudet är bra, men lite tråkig. Det hörs tydligt. Hållbarheten är heller inte så bra. Har man klarat det en gång är det för lätt. Då vet man vad man ska göra med bossarna, och då blir det inte kul.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6