Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Lord_wii

Inskickad av Lord_wii den 25/08 -08 15:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Våran egen rödklädda vän tar åt sig att rädda Prinsessan Peach ännu en gång! Men denna gången ute i galaxerna... I Super Mario Galaxy sätter man sig ner och spelar, spelar och spelar. Det tar aldrig slut! Har man klarat spelet vill man ändå fortsätta. Man är som sagt Mario och ska rädda Peach ännu en gång eftersom Bowser har kidnappat henne, igen... Ta dig ann alla sorters galaxer så som honungs galaxer, ägg galaxer och många, många fler! I detta spelet ska man hitta alla Power Stars. Samanlagt finns det 121 Power stars, så man tänker "Wooow!!". Men det går lättare än vad man har tänkt sig, ibland svårt, och ibland lite lättare. Jag tycker att spelet är jättebra gjort! Spela det, och du sitter fast i soffan.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet? Ja, det är jättebra gjort, spännande, roligt och ja, jag vet inte allt! Men kul är det. Det är som jag har sagt, man sitter fast i soffan för att spela. Om någon kallar svarar man bara "Mm.... Visst." för det är förtrållande, man vill bara klara denna galaxen, eller denna... Jag tyckte att Super Mario Galaxy är ett av de bästa spelen Nintendo gjort, faktiskt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är bra, men kunde ha varit lite bättre. För vissa stenar eller liknande är inte perfekt. En 9:a får den.
Spelkänsla: Wow! Jag blir förvånad av frågan! Den är jättebra. Som jag har sagt, spelet är otroligt bra gjort, man blir förvånad om hur bra spelkänsla det är. 10/10!!!
Ljud: Ja, ljudet är väl okej, nej, jag skoja bara! Ljudet är jättebra! Det får en klar 10:a!
Hållbarhet: Den är som nästan allt det andra jättebra gjord. Man slutar aldrig att spela, även om man fått allting. 10/10 här med!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10