Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av mastertheman

Inskickad av mastertheman den 15/03 -08 18:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om Super mario och hans äventyr i rymden. Allt går ut på att rädda peach, galaxen och ett kometobservatorium. På sitt äventyr möter mario många vänner så som fiender, och så klart så har Prinsessan Peach blivit till fångatagen av den mäktiga "draken" Bowser. Bowsers plan är att förinta universum och alla som lever i det. För att kunna hjälpa peach befriar man Grand stars, stars och Lumas. Med lumornas hjälp lyckas mario ta sig längre fram på sitt äventyr.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att detta spelet var kul, lätt hanterat och väldigt spännande. Man får se allt i så olika perspektiv och det som är de roligaste med hela spelet är att man är i rymden och har som uppdrag att rädda Peach, som i alla mario spel. Man får ganska mycket inlevelse om man sitter tillräckligt länge. En som är van vid Wii kommer definitivt att tappa förståndet och spela som en galning utan att veta vad klockan är.

Betyg till spelet
Grafik: Jag ger grafiken en 10 på grund av att allt är i rätt storlek till gubbarna, man har stjärnor som faktiskt blänker när man använder dom. Gräset är grönt, högre än marknivå och bubbarna är på topp.

Spelkänsla: Spelkänslan är toppen, Men mest på grund av kontrollerna. Man använder både sin Wiimoteoch en nunchuk. Vissa rörelser kräver att du rör dig och andra kräver att du är snabb med händerna. En 10!

Ljud: Ljudet är också bra, allt låter så värkligt som möjligt och i videorna i spelet så rör sig läpparna till ljudet. Men när det inte är video och de kommer text istället så komemr de ett stönande ljud typ.

Hållbarhet: Hållba´rheten är bra. Spelar man inte FÖR mycke varge dag tex. 4 - 5 timmar så tröttnar man inte på ett väldigt långt tag. Men spelar man hela dagen så tröttnar man på ungefär 3 dagar. Spelet tar inte heller så överdrivet lång tid att varva, det är också bra.

Mitt tips till den som inte har detta, köp det. Gillar du det inte så får du lämna tillbaka de eller nåt. Jag är i alla fall näjd med mitt köp!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10