Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Guide: De olika föremålen

Inskickat av mariobros1 den 30/08 -08 19:35

Här står det om alla föremål du kan få och alla förvandlingar som du kan få:

Bee svampen: Den är svampen är färgad i bee färger alltså gul och brun, den gör så att Mario kan förvandlas till Bee Mario. Bee Mario kan flyga i ett litet tag och den laddas upp jätte snabbt när man står på marken. Du kan också klättra på honungsväggar om du har den här förvandlingen men den försvinner om man blir antingen attackerad av en fiende eller om går till vatten.

Regnsbågs stjärna: Den här stjärnan är regnbågsfärgad och den gör så att Mario blir oslagbar för ett litet tag, den kan man hitta lite här och där.

Boo svampen: Boo svampen gör så att Mario kan förvandlas till ett Boo spöke. När Mario är Boo spöket så kan han åka igenom väggar genom att bara stå framför väggen och sen skaka på Wii-fjärkontrollen. Men man måste passa sig för andra spöken blir kär i dig och så fort dom nuddar dig så försvinner kraften. Den försvinner av att du krockar med en fiende eller kommer kontakt med ljus eller vatten.

Is blomma: När Mario tar en Is blomma så förvandlas han till Is Mario. Is Mario kan gå på vatten och förvandla allt vatten till is genom att bara gå på det. Han kan också åka skridsko på is genom att åka på fruset vatten. Is kraften försvinner efter ett litet tag.

Eld blomman: När Mario tagit en Eld blomma så förvandlas han till Eld Mario. Eld Mario kan skjuta ut eld bollar genom att bara skaka på Wii-fjärrkontrollen. Den kan besegra fiender med eld bollarna också och så kan du förstöra lådor och annat med eld bollarna. Eld kraften försvinner efter ett litet tag.

Studs svamp: Studs svampen förvandlar Mario till studs Mario. Den gör så att Mario kan hoppa gigantiska hopp och man förlorar inte liv även om man hoppar från en jätte högt upp. Studs kraften försvinner om man krockar in i en fiende, kommer kontakt med vatten eller om man hoppar upp i en Warp Star.

Alla förmålen:

Mynt: Mynt är en vanlig sak på spelet som både höjer livsmätaren och om man får upp till 50 mynt så får man ett extra liv. Dom kan oftast hittas i ?-Block.

?-Mynt: Dom är mynten kan göra många olika saker och dom finns lite här och där. Dom kan trolla fram en en massa mynt eller en Stjärnbitar och så kan dom få fram olika svampar och annat.

Grönt skal: Dom här skallen får man genom att hoppa på koppas så får man skallet. Man kan kasta skallen på skattkistor så öppnas dom och så kan man kasta dom på fiender. Om man håller i ett skal och är i vattnet så får man högre fart.

Rött skal: Det här skallet har samma förmågor som det gröna skallet fast den här målsöker den närmaste fienden och träffar den, fast det får inte vara någonting som är ivägen då, för då försvinner den.

1-UP-svamp: Den ger dig ett extra liv och kan hittas väldigt mycket av.

Livsvamp: Den här svampen gör så att din livsmätare höjs upp till 6 liv.
Du kan fylla på livet om du får ner till 4 och 5 liv. Men om du får ner till tre liv igen så försvinner den.

Fusket har betyget 8 (18 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 9 kommentarer:

super_luigi den 08/11 -08 12:53
du glömde lite saker faktist du glömde den röda stjärnan som jör att du kan flyga en stund och att de röda skalet är snabbare än det gröna skalet under vattnet och sist men inte minst skalet stavas inte med två L

mariobros1 den 11/11 -08 19:51
Och Gör stavas inte med ett ''J'' som du skrev! Och vadå glömde lite saker! Jag kanske inte enns ville skriva ner dom!!

jak123 den 25/11 -08 19:37
vad är det här för fusk
alla vet ju ändå redan allt det här

pokepal den 02/12 -08 19:54
Om det här är så dåligt gör ett bättre själv ¨__

xXaledroXx den 21/12 -08 14:39
Bra guid om man nyss köpt spelet

*tumme upp*

Doris_96 den 26/04 -09 10:02
Jag tycker också det är bra fusk för en nybörjare. Bara för att alla är så negativa får du en 10:a!

mariobros1 den 05/05 -09 17:29
Tack för alla snälla kommentarer. ^^
Jag vet att det är ganska dåligt, men det är till för nybörjarna.

jovan den 15/02 -10 16:50
jag tyckte det var bra så en 10

ChokladYoshi den 22/06 -10 11:34
Varför är alla så negativa det här är ju en bra guide för nybörjare!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.