Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Mario Galaxy

Nintendo Wii
Super Mario Galaxy

Guide: Hemliga stjärnor!

Inskickat av DragonClaw den 12/05 -08 23:08

Här kommer alla hemliga stjärnor!

Good Egg Galaxy-Du kommer att få ett brev lite senare efter att du har hittat Luigi. Han kommer stå på husets tak och vänta på dig när du har fått brevet.

Honeyhive Galaxy-Du kommer få enu ett brev från Luigi och nu gömmar han sej hängande på ett träd.

Space Junk Galaxy-Du ska matta en hungry Luma på typ en glas planet på tredje barnan och då kan du åka till en  Yoshi planet och där ska du döda alla svamparna.

Battlerock Galaxy-Du ska matta en hungry luma på en färgglad planet med en massa svarta jättebollar som även är kallade som hundar. Sen kommer du till en planet som du ska hjälpa en robot med att spränga bort skräp.

Battlerock Galaxy 2-Du kommer att få ditt sista brev av Luigi. Han kommer vara i en kub under  en stor plat form på första barnan. Detta kommer vara en grön stjärna.

Beach Bowl Galaxy-Du ska ta ett skall och öppna en kista vid kanten och ur kommer en teleporteringstjärna som kommer ta dig till en is planet.

Ghostly Galaxy-På andra barnan i början ska du ta sönder en sten och utt där ifrån kommer en teleporteringstjärna Som kommer leda dig till nån konstig pålanet där marken flyttar sej.

Buoy Base Galaxy- Du ska simma långt ner och där ska du locka till dej kanoner som ska spränga en kub med ett grönt rör. Detta kommer vara en grön stjärna!

Gusty Garden Galaxy-På tredje barnan ska du ta alla frågeteckens kronor och till slut får du en rängbågs stjärna och med den ska du ta sönder en guldig hund.

FreezeFlame Galaxy-På första barnan ska du vara ismario och när du har kommit upp till andra våning i den vanliga vägen ska du fortsätta frammot hoppa upp på slangarna och sen skjutas iväg med en liten teleporteringstjärna. Sen följer du en lång väg och kommer till toppen.

Dusty Dune Galaxy-När du har kommit till tredje barnan och du har kommit till en liten planet med krabbor och en jättetag växt Då ska du vänta till sanden har nått botten och där finns en stubbe. Gör en markduns på den och sen följ stigen med noter och då kommer en teleporteringsstjärna. Anvend den och sen får du lista utt resten.

Dusty Dune Galaxy 2-På andra barnen ska du matta en hungry luma under en planet. Sen kommer du till en pyramid planet Där du ska ta alla silver stjärnorna. Detta är en grön stjärna!

Gold Leaf Galaxy-På andra barnan ska du gå på baksidan av det jättestora trädet och där får du gå in i en bubbla, Ta ?kronan och följ stigen med noter.

Sea slide Galaxy-På Tredje barnan ska du matta en hungry luma vid kanonen. Sen ska du skjuta dej till planeten den blev ochg följa stigen med noter.

Toy Time Galaxy-Du ska matta en hungry luma på en planet som du skulle ta 5 stjärnpusselbitar på igentligen. När du har mattat hungry luma blir den en planet sen följer du teleporteringsstjärnan ditt och gå på alla blå brickor.

Deep Dark Galaxy-På första barnan ska Du simma ner till botten ta ett skal och skjuta den på en bomb vid det ner sjunkna skeppet. resten av bomberna sprängs och skeppet med. Under skeppet är en teleporteringsstjärna. Åk med den till en kupol. Där ska du ta ettt spöke med stjärnan i till ljuset.

Dreadnougt Galaxy-Gå på under sidan av plattformen i början och där finns ett grönt rör. Hoppa ner i det och där ska du hjälpa en robot med att spränga skräpp.

Melty Molten Galaxy-Matta en hungry luma på en viss planet. Du kommer lätt att märka den. Den kommer att bli en lava planet. Åk till planeten och ta alla silver stjärnor.

----------

Hur man klarar Snow cap Galaxy lättare.

Gå på alla blåfrågeteckensknapparna. Då öppnas ett hål som det ligger en eldblomma i. Ta den och hitta kaninerna. För att ta kaninerna lättare jagar du ner dom i det hållet och sen tar du dom mycket lättare!

Hur man klarar Bowser Jr´s Robot Reactor.

När du är på planeten med den så ska du hoppa up på en utav Robotens ben. Sen fortsätter du uppåt och undviker raketerna. Sen när du är på toppen ska du få en raket att följa efter dej up till glaskuben på robotens huvud. Då kommer det upp flera galler och raketer. Du måste få raketerna att följa efter dej och ta sönder gallerna och sen ta sönder glaskuben med Grandstar i. Du måste göra det fort för gallerna åker upp igen efter ett tag.

Fusket har betyget 7 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

joself den 13/05 -08 18:53
på Sea slide är det enklare att få stjärnan genom att ta en bee mario grej så när man springer mot ett hål så ska man flyga över det.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.