Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Nintendo Wii
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.1

Speltest av jaha123

Inskickad av jaha123 den 27/02 -10 09:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars: The Force Unleashed handlar om Darth Vaders hemliga lärling. Det börjar med att Vader blir skickad till Kashyyk för att döda en Jedi som kejsarens spioner har hittat. Då han ska döda honom så kommer hans son som Vader tar med sig till sitt privata skepp Executor där han tränar honom till att kunna en dag stå sida vid sida med Vader och tillsammans ska dem förgöra kejsaren. Det man gör i spelet är att man tar sig från planet till planet där man utför olika uppdrag t. ex. döda en Jedi. man kan även spela duell läge (Duel Mode) där man är två spelare och kör mot varandra. Man kan bara använda gubbar man låst upp i en-spelare-läget.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är superbra! När jag börjar så kan jag inte sluta på nästan fem timmar! Jag är faktiskt beroende av det, jag kan bara sluta när jag behöver gå på toa. Jag kommer åtminstone aldrig att sälja detta spelet. Jag rekommenderar att du köper detta spel. Det äger alla spel i historien, det är vad jag tycker åtminstone.

Betyg till spelet
Grafik: 10/10
Fantastisk! Det som att titta på en tavla, rena konsten. En klar tia här!

Spelkänsla: 10/10
Underbar! Det känns som att man svingar med ljussablen när man svingar Remoten och man känner sig mäktig när man skjuter blixt. En tia här!

Ljud: 10/10
Superbra! Man hör allt från all underbar musik till att ljussablens ljud! En tia klar som solen här!

Hållbarhet: 9/10
Jättebra! När man väl börjat så känner man att man måste klara det! Det tråkiga är att man tröttnar efter några år. En nia här!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10