Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Nintendo Wii
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av firedog den 05/01 -09 16:37

Hur du dödar Darth Vader och The Emperor:

Darth Vader
Han kan vara svår i början, men efter ett tag när du vet hur du ska göra så blir han enkel. Du kan inte använda Force Push eller Force Grip för det blockerar han. Blixt fungerar däremot utmärkt, han är långsam på att gå runt, så blixtra honom under tiden han går runt och hugg sedan vilt på honom. Om det blir duel och du vinner står han still ett tag och du kan blixtra hur mycket du vill. Fortsätt tills du har vunnit.

The Emperor
Han är steget svårare än Vader men ändå inte alltför svår att klara. Han blixtrar mycket så spring omkring och hoppa runt mycket så han missar dig. Sen blixtrar du honom, kan även vara bra att använda Maelstrom så han inte kan skada på en stund men det tar såklart på din Force Meter. När han får lite liv kan du lyfta honom och då blir det lätt, lyft bara upp honom och kasta omkring honom och när du släpper kan du anfalla. Fortsätt tills han är död och du har klarat spelet.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

firedog den 06/01 -09 16:09
Betygsätt och kommentera gärna!!!!!!!!

pizza7000100 den 09/01 -09 16:41
har du varvat spelet?

firedog den 19/01 -09 14:35
Ja det har jag många gånger.

Starkiller den 08/02 -09 12:49
En sak som är bra att aanvända på bossar är pummel, den är lite svår att få till för många blockar den ju, men då du träffar är den väldigt bra :)

Starkiller den 08/02 -09 12:51
och en sak som e ganska svår första gången, är ju darth phobos (vet inte hur det stavas xD) men det e bara att blixtra henne och kasta grejor, och när skärmen blir suddig, så göm dig bakom en bokhylla och hoppa runt lite :)

firedog den 14/08 -09 19:21
Ja hon var fett jobbig första gången. Hon klonade sig hela tiden. Men andra gången kändes det inte som hon klonade sig lika ofta. Nu tycker jag hon är aslätt.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.