Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX Blur

Nintendo Wii
SSX Blur
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 mars 2007
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.8

Speltest av ps2control

Inskickad av ps2control den 15/03 -08 18:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Höga hastigheter och vilda trix det är vad SSX serien är känd för, och denna gång så är det nintendos nya konsol Wii som skall försöka lyfta fram spelet. Spelet innehåller flera olika spelsätt som tex racing, slopestyle och slalom. Precis som i tidigare spel i serien så gäller det att få så höga poäng som möjligt för att hamna högt uppe på listan över dom bästa brädåkarna. Men det är inte förrens du ställer upp i en tornering som du kommer vidare. Torneringarna består av 2 eller fler banor att köra på och om du vinner en tornering så öppnas ett nytt berg med någa banor.

Vad jag tycker om spelet
SSX serien har bara blivit sämre med åren, och en massa fans till serien har slutat spela för länge sedan. Men nu finns det faktiskt en anledning att börja igen. Spelet ser inte bara snyggt ut utan med Wii kontrollerna så får man en helt ny syn på hur snowboardspel kan fungera.

Kontrollen är väldigt svår att hantera till en början men övning ger ju färdighet, och när du väl lärt dej hantera kontrollerna så är det svårt att lägga ifrån sej dom. En besvikelsen är att karaktärerna i spelet har tappat talförmågan, dom skriker inte längre till varandra vilket ger en ganska tom känsla, men musiken är bra och radio prataren är riktigt rolig att lyssna på ibland.

Dom har valt att återvinna ett par banor, vilket kan verka lite trist, men det är inget du tänker på under spelets gång. Det är faktiskt lite kul att kunna se backarna från en helt ny vinkel, Eftersom grafiken är riktigt fin ibland så blir gammla banor en helt ny och spännande upplevelse.

Betyg till spelet
SSX Blur är ett väldigt bra spel. Det ser bra ut och känns fantastiskt. Men ett frågetecken finns... Varför har dom lagt dit slalom. SSX handlar om att komma ner så fort man kan och inte att åka slalom. Detta drar ner spelkänslan och när du väl klarat spelet så slår du bort varenda tanke på att du kan åka mellan flaggorna.

Om någon skulle fråga mej om detta är det bästa spelet i serien så skulle jag nog inte säga ja. Men jag kan lova er att det är blan det bättre. Spelet känns nytt och fräscht men har även tagit tillbaka den där härliga känslan som spelet hade i dom 2 första spelet. Är du ett SSX fan tveka inte, för du kommer inte bli besviken

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8