Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRock Band

Nintendo Wii
Rock Band
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  12 september 2008
 • Utvecklare
  Harmonix Music Systems
 • Antal ägare
  13
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.5

Speltest av Lord_wii

Inskickad av Lord_wii den 20/10 -08 08:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Du behöver aldrig flytta dig från soffan för att rocka loss! I det nya och fräscha Rock Band så tar dem musik spel till en helt ny nivå. För i Rock Band så är det ju inte bara gitarr, det hör man ju på namnet, utan det finns bas, trummor och mick nu också, men gitarren är självklart med också. Spelet går ut på att man ska köra i "Solo Tour", eller "Band Tour" för att låsa upp nya låtar. Sedan finns det "Quickplay" för en spelare, "Band Quickplay" för 2, 3 eller 4 spelare. Man kan alltså vara 4 spelare samtidigt på planen. När du köper spelet medföljer: 1 gitarr, 1 trummor och 1 mick och i gitarren så behöver man inte klydda med att sätta dit Wii-remote hit, och Wii-remote dit, utan det är bara att tuta och köra!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättekul, men dåligt att man inte kan köra med en GH3-gitarr, till exempel eller att de visar gitarr, bas, trummor och mick på kartongen, men sedan får man inte en bas, eller två gitarrer med. Men spelet är jättebra och kul, så det är alltså bara att tuta och köra. Men gitarren är lite konstig, eftersom man inte hör eller känner "Klick" när man drar på strum-baren. Men om ni köper Rock Band så kommer ni inte att ångra er!

Betyg till spelet
Grafik: Jadu, vad kan man säga om grafiken då? Den är en av de bästa jag har sett till ett Wii-spel, men ändå inte jättebra. Grafiken får en 7:a.

Spelkänsla: Spelkänslan är otrolig, eftersom att man sjunger för att få ljud i spelet, och så har man en bas på trummorna, dock i plast..... 9/10.

Ljud: Ljudet är bra, mer än så tror jag faktiskt inte att jag kan säga, men det är jättebra. Det vill säga att den får en 8:a.

Hållbarhet: Räcker "Wow!"? Nej, det gör det inte. Men den är otrolig. Den får en klar 10:a.

Minus: Konstig gitarr.
Plus: Jättekul, både Single player och Multi player.

Kommentar: Jättebra, skoj och prisvärt!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9