Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil: The Umbrella Chronicles

Nintendo Wii
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 november 2007
  • Utvecklare
    Cavia Inc.
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 15/03 -08 20:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är inte första gången man spelar från ögonen i ett Resident Evil man gjorde det i gun survivor serien också. Men det här är inte riktigt samma sak utom det här spelet är mer som Time Crisis och då menar jag att man inte går själv utom datorn gör det åt en. Men i det här spelet så kör man Resident Evil Zero Resident Evil 1 och Resident Evil 3. Resident Evil Zero är som en något förkortad version av Resident Evil Zero från Gamecube. Resident Evil 1 är från Gamecube versionen den med. Resident Evil 3 har nästan ingenting med den riktiga 3an att göra för att man spelar på banor som man spelade på i Resident Evil Outbreak. Men Varför har dem slagit ihop en massa Resident Evil spel? För att tjäna pengar kanske? Nej för i det här spelet så kan man samla på mappar så man får veta vad som egentligen hände med Umbrella.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var riktigt kul speciellt i 2 player då kan man ha det riktigt kul om man hittar på en bra strategi. Däremot ljudet var väldigt dåligt det passade inte ihop med spelet alls vilket gör att spelet verkar va lite grått. Men Grafiken är jätte bra men ja gillar inte Nemisis eller Jil för att Nemisis ser ut som Sajm och Jil också. Spelkänsla är jätte bra man kan verkligen få in den rätta spelkänslan när man spelar. Hållbarheten är ju strålande för man kan låsa upp hur många vapen som helst och uppdatera dem för stjänor man vinner när man har klarat en bana.

Betyg till spelet
Grafiken fick en 9a för att det går nog inte ha bättre grafik på Nintendo wii men den fick inte 10a för av några anledningar en är för att vissa gubbar såg ut som slajm och en annan är att man alltid kan bli bättre. Spelkänslan fick 8 och det fick den för att man inte kan styra gubben vilket kan kännas lite jobbigt och irriterande. Ljudet var ganska dåligt inte bara för att det var väldigt opassande utom för att när det kommer jätte monster så kan det bara gå runt och små prata det låter inte så troligt om det vore i verkligheten. Hållbarheten fick just en 9a för att man kan ju låsa upp så mycket extra grejer och gå upp i rank och 2 player så det kan inte vara mer än perfekt.

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8