Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Steel

Nintendo Wii
Red Steel
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Paris
  • Antal ägare
    56
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 6.6

Speltest av DuckHunter

Inskickad av DuckHunter den 28/01 -07 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska hitta sin fästmö Miyu eftersom hon blir kidnappad när Scott-san (Huvudpersonen) ska träffa hennes pappa. Vips så får man massa uppdrag man ska utföra som nästan bara går ut på att döda alla man ser med pistol eller med svärd. När man väl har gjort det så får man se en filmsnutt.

Vad jag tycker om spelet
Spelet ser ut som ett medelålders Gamecube spel, ljudet är hyfsat men: Kontrollen är helt kass, rör man siktet rör sig inte bilden. Utan man måste ta den längst åt det hållet man vill titta åt för att bilden ska flytta sig. och Multiplayerna är inte mycket att ha, hade dom slängt in Co-op läge skulle det vart kalas men men.

Betyg till spelet
Grafiken är bra, om det hade varit ett Gamecube spel. Nu är det Wii vi snackar om. Spelkänslan är botten, kontrollen gör att man tröttnar. Ljudet är Hyfsat, bra musik ibland. Och som sagt, Hållbarhet. Eftersom kontrollen är krånglig och näst intill identiska uppdrag så tröttnar man rätt snabbt. Och när man väl hara klarat det finns det inte så mycket mer att göra.

Så: Köp inte det här spelet, vänta till det kommer ett bra fps. Men vill ni veta hur ett fps kan vara till Wii kan ni ju alltid köpa det, men det är inte att rekomendera.

Totalbetyg: 4 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3