Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Steel

Nintendo Wii
Red Steel
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Paris
  • Antal ägare
    56
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 6.6

Speltest av zizinki

Inskickad av zizinki den 28/01 -07 00:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att Scott ska träffa sin fästmö Miyus pappa. Och sen blir det ett stort katastrof Miyu blir kidnappad och hennes pappa hjälper honom att hitta sin fästmö. Scott går med i ett klan som kallas The Sanro-Kai. Ett svärd som heter The Katana Giri har gått igenom klanet i generationer och deras fiender vill komma åt det. Man får både fäktas och skjuta med pistol och fäktas i riktiga handrörelser. TESTA DET!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra gjort. Det är roligt att spela och det är sådär krävande. Det är ganska svårt i början att fäktas med riktiga handrörelser. Och man kan få hålla pistolen på sidan eller rakt om man vill. Det tycker jag är riktigt bra gjort. Man vill bara inte sluta spela det om man väl har börjat!

Betyg till spelet
Grafiken är världsklass dem har verkligen fått med alla små detaljer. Spelkänslan är också världsklass jag kan bara inte fatta hur dem kan komma på en sådan briljant idé.
Ljudet låter kling kling när du fäktas och dt låter pang- pang när man skjuter med pistol. Och det som är bra är att ljudet kommer ifrån kontrollen. Hållbar heten är också världsklass.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10