Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman Raving Rabbids TV Party

Nintendo Wii
Rayman Raving Rabbids TV Party
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av eWe_

Inskickad av eWe_ den 29/03 -09 18:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Alla knäppa kaniner är tillbaka, och de är roligare och mer galna än någonsin! Spelet är fullproppat av massa roliga "minispel" för 1-4 personer. Spelet är utformat som att du spelar i massa olika TV-program, till exempel så har du "Groove-it Channel" där alla minispel går ut på att spela musik, eller så har du "Cult-movies" där du kastas in som i en film.

Minispelen kan handla om allt ifrån att dansa, spela musik och köra gräsklippare till att Pimpa din kanin och åka kälke! Det är verkligen en stor variation på spelen, och det gör det hela bättre.

Spelet är en självklar vinnare på en hemmakväll med vännerna om ni vill ha kul. Är man flera spelare så kan man välja mellan att köra "Party-mode" och utföra ett visst antal minispel under en viss tid, eller så kör man "Training" och väljer själv vilket spel man vill spela. Mitt i spelen kan det även komma "reklam-pauser" där spelarna ska utföra olika saker för att få lite bonus i spelet.

Spelet fungerar ihop med Wii Balance Board om du har en sån, men det går lika bra utan!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är verkligen jättekul! Så fort man är hemma med vännerna och har tråkigt så plockar man fram spelet och allt blev genast mycket roligare! Du behöver inte vara flera för att spela det, det går minst lika bra att spela ensam. Alla kaninerna, herregud, man kan inte sluta skratta åt dem! De är söta, knäppa, roliga, galna och helt vrickade. Jag verkligen älskar allt med spelet!

Betyg till spelet
Grafik - 8
Grafiken fungerar jättebra, jag har inget att klaga på. Klart att det inte är världens allra bästa grafik, men det behöver det inte heller vara på ett sånt här spel! Grafiken duger verkligen, och den är bättre än på de föregående "Rayman Raving Rabbids" spelen.

Spelkänsla - 10
Spelkänslan i spelet är enorm! Jag kör ju själv oftast med Wii Balance Board till, men känslan är ändå jättebra utan brädan. Man lever sig verkligen in i spelet!

Ljud - 8
Ljudet är också jättebra, finns inget speciellt att säga om det.

Hållbarhet - 9
Jag har inte tröttnat på spelet en enda gång just nu. När som helst när jag har tråkigt kan jag ta fram det och sätta mig och spela. Det är helt klart ett av mina favoritspel!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10