Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman Raving Rabbids

Nintendo Wii
Rayman Raving Rabbids
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Montpellier
  • Antal ägare
    94
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6 7.1

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 16/11 -08 15:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Rayman Raving Rabbids är en ny version av Rayman spel. Nu så springer du inte runt så mycket som Rayman utan nu ska du göra några konstiga minispel. Faktiskt över 70 stycken. Du måste få ett antal poäng efter varje minispel för att komma vidare. Om du vill så kan du gå in på samma minispel och göra om det igen och igen och igen för att förbättra dina poäng. Det går ut på att samla sug proppar för att ta sig ut ur sitt fängelse. Sen så finns det inte mycket mer att säga om det här.

Vad jag tycker om spelet
Som sagt ska man spela minispel. En del av minispelen är totalt meningslösa t ex. man ska dra ut maskar ur en kanins tänder. En del är också dödstrista och på vissa minispel så fungerar inte kontrollen som den ska. Det gör spelet väldigt frustrerande. Men vissa spel är roliga men inget utav spelen är så roliga så länge och det finns väldigt ont om bra minispel i det här spelet.

Betyg till spelet
Grafik: 6/10
Grafiken är den samma som Playstation 2 ingen förbättring alls. Kaninerna ser platta ut och det gör det hela väldigt ointressant och jobbigt att se på. Men grafiken är väl okej på Wii men inte om man räknar med hur bra den skulle kunna vara.

Spelkänsla: 6/10
Vissa spel så fungerar inte ens kontrollen och det gör så att spelet inte känns verkligt eller roligt. Allt man vill är att stänga av Wii:t och slå sönder kontrollerna. Först trodde jag att mina Wii kontroller var trasiga men det visade sig att dem inte var det.

Ljud: 6/10
Man får ont i huvudet faktiskt. Det är inte så kul att höra på 100 gapande kaniner. De skriker hela tiden.

Hållbarhet: 6/10
Hållbarheten i spelet är inte bra alls egentligen. För att kontrollen inte fungerar så kan man inte komma vidare i spelet. Då är det klart att spelet inte håller så länge.

Spelet får 6/10

Totalbetyg: 6 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6