Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rabbids Go Home

Nintendo Wii
Rabbids Go Home
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 november 2009
  • Utvecklare
    Ubisoft Montpellier
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av ante10

Inskickad av ante10 den 12/03 -10 06:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ännu ett spel med de störtsköna, men en aning knasiga kaninerna. Det handlar om att soptippen där kaninerna håller till börjar få ont om plats när de ska sova på natten. Två kaniner letar efter en plats och ser på månen. Då får den ene kaninen en idé om att bygga en hög av prylar som leder till månen så att de kan sova där. Alla andra kaninerna får reda på idén och de börjar genast samla saker från soptippen.

Soptippen är en träningsbana och man ska samla 50 prylar för att komma vidare. När högen blir klar så ser de att högen är för liten, men stor nog för att de ska upptäcka staden som är full med saker.

Man spelar som två kaniner som kör en kundvagn, en kör kundvagnen och en står i kundvagnen och samlar prylar. I spelet klarar man av olika uppdrag och i varje uppdrag finns en stor pryl som är målet med varje uppdrag. Vissa saker kan användas som fordon allt från Jetmotor till sjuksängar.

Tryck på C så kan du fotografera det du håller på med och visa det till dina vänner. Det finns multiplayer också, spelare 1 spelar och spelare 2 hjälper till att samla saker med hjälp av pekaren. Det blir både lättare och roligare.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra och sjukt roligt. Ubisoft har gjort ett perfekt jobb med det här spelet. Men Rayman finns inte i spelet. Detta är kanske sista gången vi får se kaninerna med tanke på spelets titel, Rabbids Go Home. Men vem vet? De kanske dyker upp senare någon gång. Iallafall, spelet är roligt på grund av alla roliga uttryck och kommentar som människorna säger och vakterna som fegar ur när kaninerna kommer.

En annan rolig sak är att det finns ett läge som heter inne i remoten. På det läget så hittar man en liten kanin inom din Wii Remote. Du kan skaka din Wii remote så att kaninen inom din Wii Remote flyger runt i din Wii Remote. Du kan även skapa din egen kanin där och spara den eller klara ut olika utmaningar. Det kaninerna du sparat kan du lägga ut på Rabbids Channel om du har Wi-Fi. Jag rekommenderar det här spelet till alla som älskar kaninerna.

Betyg till spelet
Grafiken är skön men människorna ser lite för animerad ut men det tänker man inte på. Det blir åtta av tio.

Spelkänslan är så att man lever sig in i spelet, ungefär. Det blir åtta av tio.

Ljudet är bra om man älskar jazz, alltså sådana som jag. Det blir nio av tio.

Spelet räcker ganska länge, men om man vill klara hela spelet på 100% så räcker hållbarheten ännu längre.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8