Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rabbids Go Home

Nintendo Wii
Rabbids Go Home
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 november 2009
  • Utvecklare
    Ubisoft Montpellier
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av ante10 den 15/03 -10 20:12

Här är ett sätt du kan hitta gömda prylar på:
Se på väggar eller träd efter en slags blå anordning med en röd fyrkant på sig (såna finns det mest i Center Park City). När du har hittat dom, så skjuter du ner dom med kanonkule-rabbiden. När du har skjutit ner den så har du hittat några saker som ökar antalet prylar.

En slags udda rörelse som fungerar för spelare 2:
Spelare 2 pekar med pekaren på en människa och håller ner B. Då kommer spelare 2 att hålla fast människan tills människan får spel och släpper sina saker som bärs (jag tror det kommer hända, för det var länge sen jag gjorde denne rörelse). Men hur går detta till? Just det. Evil force.

En genväg som leder till den stora prylen om du tar rätt väg i uppdraget "Dubbeltrubbel i hangaren":
När du har kommit förbi den avlånga hissen som aktiveras av den stora röda knappen och så ska du gå längst bak, men akta dig för dom explosiva vakthundarna. När du kommit längst bak så ser du ett hål som leder dig genom ett luftkonditioneringssystem.

När du har kommit längs ner så ska du gå längs med rullbandet och sen kommer du tillbaka till det stället med den avlånga hissen. Skjut då på knappen och sen kommer hissen ner. Gå till hissen och sen märker du säkert att stålstaketet är borta. Det här är en typ av glitch som leder dig till en flyplansvinge. Gå längs bak till du faller och sen när du har landat ner från flygplansvingen så går du lite mer bak och sen faller du ner igen. Sedan går du framåt och så ser du något rött. Gå till det röda och sen till vänster. Nu har du hamnat i sista rummet där du kan hämta den stora prylen efter en liten fight med två vakter.

Fusket har betyget 2 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.