Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Super Mario Bros. Wii

Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 20/09 -10 21:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet, New Super Mario Bros, Wii, är ett kul äventyrspel skapat av Nintendo den 20 november 2009.

Idag är det prinsessan Peatch födelsedag och alla är där för att fira den fantastiska dagen! Hon har fått massor av presenter och en jättestor tårta! När alla på festen ska hugga in på tårtan överraskas de av att alla Koopalings hoppar ut ur tårtan, kidnappar Peatch och tar med henne till sitt "luftskepp". Alla blir förskräckta, nu måste de snabbt rädda Peatch innan det är för sent annars vet man inte vad som kan hända med Peatch!

Nu får du (och dina kompisar) hjälpa Mario att befria Peatch och för att komma till henne måste du ta dig igenom massor av banor och världar där en viss Koopaling har ett slott som de försvarar.

Nu får du ge dig iväg på det stora äventyret för att rädda Peatch, lycka till!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är fantastiskt spännande och kul!
De olika världarna har olika teman och svårighetsgrader som man måste klara av och i vissa världar finns de någon hemlig gång som kan leda dig ett närmare steg till Peatch.

Vissa banor är svåra och vissa banor är lätta, vissa gillar man, vissa gillar man inte, men "om man vill rädda Peatch finns det ju ingen annan utväg, jag ska klara det"!
- Det är så man tänker när en bana är svår och man har dött flera gånger!

Jag rekommenderar spelet starkt!

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är en åtta för att jag kan tycka att dessa Mario-spel kan ha lite dålig grafik ibland men för att vara ett Mario-spel så tycker jag att det är rätt så okej.

Spelkänslan: Spelkänslan är en tia för jag kan knappt sluta spela tack vare dessa spännande banor man bara får köra hårt på, jag kan inte riktigt förklara men detta spel gör mig så att jag bara vill spela det mer och mer.

Ljudet: Ljudet är en nia för att när man spelar en bana kommer det alltid upp en glad och trevlig musik som får en att känna sig glad vilket ger pluspoäng, annars är det inte så himla mycket i spelet som låter förutom musiken.

Hållbarheten: Hållbarheten är en tia för att man vill bara spela mer och mer, man vill komma så långt så att man känner sig nöjd och när man väl har kommit till det sista slottet på alla världar, Bowsers slott, så vill man bara fortsätta tills man besegrar honom!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10