Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Super Mario Bros. Wii

Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Speltest av brisenx2

Inskickad av brisenx2 den 17/12 -09 08:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Idag är det en mycket speciell dag. Det är prinsessan Peach födelsedag. Mario och Luigi är där såklart. Peach får en massa presenter. Sedan kommer en stor tårta som ser konstig ut. Plötsligt hoppar Bowser Jr. ut ur tårtan. Lite senare hoppar resten av Koopa-ungarna ut. Sedan kastar de tårtan över Peach så att hon bli fångad i den.

Sedan för de bort henne till sitt luftskepp och flyger iväg. Mario och Luigi följer efter de tillsammans med en gul och blå Toad. Sedan tar Toads fram en kanon som de lägger två paket i. I det första paketet har pingvin-dräkter och i det andra paketet är det flygsvampar. Sedan går paketen sönder och flera hundra pingvin-dräkter och flygsvampar kommer ut. Sen kan äventyret börja.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt. Man kan spela en till fyra spelare och det tycker jag är roligt. En annan roligt sak är att man kommer att möta alla Koopa-ungarna och Bowser Jr. också. Man kan få nya förmågor som Ice Mario eller Penguin Mario. När man vinner spelet en gång kommer en överraskning. Du kan köpa videos för dina stjärnmynt som säkert du får nytta av.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra. Jag fattar inte hur de kunde göra den så bra men det är inte lika bra som The Legend of Zelda: Twilight Princess. Men jag ger den en tia.

Spelkänslan är okej. Men det hade varit bättre om man bara kunde spela som i Super Mario Galaxy. Men det blir en tia.

Ljudet är bra. Det som är roligt är att man hör ljud från Mario, Luigi, blåa och gula Toad, alla Koopa-ungarna, Bowser Jr. och Bowser. Den får en tia.

Hållbarheten är jättebra. Jag tröttnar aldrig på spelet. Man kan spela två, tre eller fyra spelare och man kan spela myntstrid eller fritt läge om man är flera. Det blir en riktig stjärntia.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10