Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNew Super Mario Bros. Wii

Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  125
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av voff98t den 29/12 -09 19:40

Hur du kommer till värld 5 när du är i värld 1:

Gå in på bana 3, Yoshi-banan. Ta en Yoshi, och ha kvar den (förlora den alltså inte. Det gör inget om du ramlar av bara du kan hoppa på igen.) När du kommer till den eldsprutande blomman, så hoppa då uppåt. Om du har kommit rätt, så är det en hemlig grotta där. Men istället för att gå in i den hemliga gången, så hoppar du med Yoshi och gör så han sprattlar med benen och kommer högre upp. Om du hoppar tillräckligt högt kommer du upp på stället över den hemliga grottan. Sen springer du bara åt höger. Till slut kommer du in i ett rör. Då är det bara att gå till flaggan du ser. När du tagit flaggan så kommer kanon-banan bredvid att låsas upp. Gå in där, hoppa in i kanonen, och du kommer komma till värld 5 (Obs. Om du vinner Yoshi-banan på det här sättet kommer nästa riktiga bana, tornet, bara komma om du redan har det. Fast du kan såklart köra banan igen och vinna den vanliga vägen för att få tornet.).

Hur man får många liv i bana 1:

Först så tar du bara en proppeller-hatt. Försök att inte förlora den. Du klarar det ändå om du förlorar den första, fast då måste du hämta en ny. När du kommer till stället där du ser en eldring, använd proppeler-hatten för att komma upp. Ta ringen, och sen alla röda pengar som kommer fram. Om du klarar det tillräckligt snabbt får du ett liv. Gå sedan till det snurrande hjulet som har en hemlig gång. Om du ser det gröna röret i snurran, gå ner till det, men hoppa inte i. Om du står där en liten stund kommer du att se massa pengar. Hoppa då upp och ta dem. Om du kollar noga så ser du att det finns tre ställen där det inte är några pengar. Där är det tre osynliga block som du får liv av. Du kan hoppa ut ur den hemliga gången längst till höger. Gå sedan till baks in i den första hemliga gången som är lätt att se. Där uppe finns ett block. Ta det, och du får ett liv till. Gå sen till slutet av banan, vid flaggstången. Använd proppeller-hatten och ta dig upp till toppen av stången. Du får då ett till liv(Obs. Du kan också få mer liv om du samlar mycket pengar).

Om ni vill veta vad alla världar är , kolla här under:
World 1: Vanlig
World 2: Sand
World 3: Snö
World 4: Vatten
World 5: Skog
World 6: Berg
World 7: Moln
World 8: Lava

Till sist, en liten rolig grej. Du har väll sett Super Skills videorna i det goda slottet i början. Om du vill ha kul kan du själv försöka göra en egen Super Skills video. Så att du t. ex. springer hela banan och hoppar över alla gubbar.

Fusket har betyget 6.63 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Filip09 den 05/01 -10 20:57
Det sista var kul att köra! XD

allano97 den 05/01 -10 23:19
:) nice nu vet jag om det :)

kikian den 11/02 -10 19:43
du har glömt den hemliga världen
9.rägnbågs stjärnan i rymden

megacasper den 13/02 -10 21:02
det är skitkul att köra super skills

Gotchi_3 den 20/02 -10 13:50
Det första fusket var bäst. Tack <3

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.