Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Play Control! Pikmin 2

Nintendo Wii
New Play Control! Pikmin 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 april 2009
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 -

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av ante10 den 19/01 -10 17:46

Hur man kan få sina Pikminer att spela en låt.

Om man tar ut tjugo stycken av varje Pikmin-typ så kommer de börja sjunga på en låt, denna låten heter Ai no Uta. Man kan även få dem att spela en låt i grottor, men då är det Luigi's Mansion som de sjunger. Detta görs på samma sätt.

Hur man hittar hemliga insekter i Wistful Wild.

Nära Hole of Heroes så dyker det var 30:de dag upp hemliga insekter. Dessa kan inte bli registrerade på Piklopedia. De börjar dyka upp dag 31, och återkommer var trettionde dag.

---------

Det här ett sätt som uppehåller Dweevils som försöker ta skatter från dig (du måste först ha Tyghandsken som du får efter att ha tystnat Burrowing Snagret):

Om du går och lägger dig ner nära en Dweevil så kan det hända att den Dweevil som är nära dig plockar upp dig, och går iväg med dig på ryggen. Det uppehåller en Dweevil, men om det finns fler så ska du nog besegra några som inte är så långt bort från skatten och uppehålla två om du vill få skatten snabbt. Båda två kan bli burna av Dweevils på ryggen. Låt inga pikmin vara nära dig, annars kommer dom bära dig hela vägen till forskningskapseln eller till sin Blomlök.

---------

Det finns en Glitch (en bugg i spelet) till det här tricket.
Först så måste du vara i Subterranean Complex, Sublevel 6. Du går och lägger dig så att en Munge(Lila) Dweevil kan bära dig. Efter det så ska du byta kapten och jaga bort Dweeviln som bär den ena kaptenen så att Dweeviln går över kanten och faller ner, kaptenen också, men den kaptenen hittar du nånstans i Nivån du är på. När du har hittat kaptenen så ser du att han ligger ner. Du kan inte byta med honom eller återställa honom. Det enda du kan göra med honom är att bära honom tillbaks till forskningskapseln, men han är ingen skatt, för han faller ner igen efter att ha åkt upp till forskningskapseln och efter det kan inte några pikmin Bära honom. Konstigt, eller hur? Men det här är över så fort du har kommit ner en våning. Då är kaptenen som vanligt igen som om ingenting har hänt.

---------

Hur du bär bombstenar:
I pikmin så kunde bara Gula pikmin bära bombstenarna, men i det här spelet har bombstenarna blivit större och för tunga för att bära och nu kan en kapten bära bombstenarnamen istället och jag vet hur man kan bära dom. Det är väldigt lätt. Du behöver bara gå fram mot en bombsten tills du ser att kaptenen bär bombstenen och sen kan du kasta iväg bombstenen med A-knappen så att dom aktiveras när dom landar, och på så sätt kan du döda många (svaga) fiender.

------------

Hur man kan få en del speciella saker att hända på startmenyn.

Tryck 1
Det kommer fram en Bulborb, genom att trycka på pilkorset så styr man denna. Man kan sedan äta med Z.

Tryck 2
Det kommer fram en Fint Beetle som styrs med pilkorset.

Tryck -
Alla Pikmin bildar ordet NINTENDO.

Tryck +
Alla pikmin bildar ordet Pikmin 2.

Fusket har betyget 5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.