Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Play Control! Pikmin 2

Nintendo Wii
New Play Control! Pikmin 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 april 2009
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av ante10 den 16/01 -10 19:51

Detta är en bossguide till hur du kan besegra bossarna:

Empress Bulblax:
Kasta pikmin tills du börjar märka att hon börjar kasta bort alla pikmin. Kalla då alla pikmin tillbaks till dig och vänta tills hon har rullat klart. Repetera det här tills hon är död.

Burrowing Snagret:
Här gäller det att ha lyckoträffar när du ska försöka träffa huvudet, annars kan du mata odjuret med 5 vita pikmin högst (tror jag eller mer) om du vill. Om du bryr dig om dina pikmin finns det en annan strategi.

Se efter när bossen får problem med att gräva sig ut ur marken. Använd då ultra-spicy sprayen på dina pikmin och börja attackera. Självklart måste du repetera det här tills den dör.

Emperor Bulblax:
När bossen ligger gömd i marken ser du att två ögon sticker ut ur marken (bossen kommer att dyka upp om du är i närheten). Kasta alla lila pikmin du har (högst tjugo lila pikmin borde räcka) mellan ögonen på bossen och när bossen dyker upp ur marken så är den redan död.

Pileated Snagret:
Samma strategi som på Burrowing Snagret, men var försiktigare

Beady Long Legs:
Den här bossen är ganska svag (ser ut som en jättemager spindel). Allt du behöver göra är att storma den med gula pikmin, men var försiktig så att den inte stampar på dina pikmin även om den har små fötter.

Giant Breadbug:
Löjligt lätt om man förstår hur man ska göra. Döda ett odjur eller håll vakt på en skatt och vänta på att den ska komma och ta skatten/odjuret. När den drar det du nu har valt att ha det som lockbete så ger du dina pikmin kommando om att dra skatten/odjuret till forskningskapseln så har bossen och dina pikmin dragkamp med varandra. Självklart så kan dina pikmin dra lockbetet till forskningskapseln bara det är tillräckligt med pikmin. Vid forskningskapseln så lyfts bossen upp och ramlar ner och skadas. Gör detta två gånger så är bossen död. En av dom få bossarna som har ett eget tema.

Man-at-Legs:
Den här bossen är verkligen tuff, med tanke på lasersiktet. Se till att en kapten håller reda på dina pikmin bakom en mur medan den andre väcker bossen. När bossen stiger upp så borde den gå en bit och sen attackerar med lasersiktet. Se till att vara gömd bakom samma mur som du har dina pikmin. Se också til så att du inte har lockat bossen alldeles ovanför muren. När bossen är klar så vilar den en kort stund innan den antigen fortsätter skjuta eller gå. Under den tiden så stormar du bossen. Gå tillbaka sen och upprepa allt detta tills den är död.

Ranging Bloyster:
Här gäller det samarbete. En kapten går lockar bossen så att svansen vänder sig mot den andra kaptenen som har alla pikmin. Den andra kaptenen har då chansen att kasta pikmin på svansen. När bossen märker dig byter du till den första kaptenen så att du får bossens uppmärksamhet. Byt ledare, attackera, byt ledare, få uppmärksamhet, byt ledare osv. Fortsätt så tills bossen inte pallar mer.

Waterwraith:
Du kommer få se bossen tidigare i grottan när den jagar dig. Strunta i att försöka döda den. Den är omöjlig att döda om du inte har lila pikmin (du är tvungen att bara ha blåa pikmin och så kan du hitta bulbmins) vilket du bara hittar på den sista nivån på grottan. När bossen dyker upp så kastar du alla dina på bossen så att den blir lila. Då får bossen en fysisk kropp så att du kan attackera bossen tills den dör. Nej. Det är nu den flyr och du som jagar. Bossen har nu också mage att mixtra med bosslåten. Gör samma strategi som på första omgången du mötte den så begår bossen en säker död. En av de få bossar som har ett eget tema.

Raging Long Legs:
Samma strategi som på Beady Long Legs, men den här är aggresivare och har större fötter än sina två släktingar Beady Long Legs och Man-at-Legs.

Titan Dweevil:
Sista bossen som tar ganska lång tid att döda. Andra Dweevils attackerar bara vid självförsvar, men den här dödar bara. Den här bossen har kidnappat louie... eller?

Bossen bär på 4 olika vapen som jag tänker berätta om hur man undviker i en ordning som man ska ta bort för säkerhets skull.
SHOCK TERAPIST är en elektrisk anordning som kastar ut 8 noder som skickar ut elektricitet som kan skada dig fast du tål det. Spring bort från gropen tills det är över. Om den blir skadad så aktiveras noderna redan efter att dom släppts ut vilket blir svårare och kan hinna ikapp dig när flyr.

MONSTER PUMP är en vattenkran som skickar ut vatten över hela arenan. Spring runt och ge pikmin kommando om att flytta sig. Om den blir skadad skjuter den snabbare.

COMEDY BOMB är en slags giftbomb som skickar ut giftiga gasstrålar som virvlar runt hela gropen. Även du skadas av det fast du har hjälm mot det. Om den blir skadad så kan byta håll.

FLARE CANNON är en campingspis som skjuter ut värsta eldkvasten som är så hett att inte ens din rymddräkt tål det. Eldkvasten går 180 grader runt hela gropen. Om den blir skadad så går den runt 270 grader.

Den här bossen måste du först få bort alla vapen innan du kan börja attackera. Utan vapen blir bossen harmlös och det enda den kan göra är att skaka loss dina pikmin. En av de få bossarna som har ett eget tema.

Hoppas allt var till hjälp.

Fusket har betyget 2 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.