Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Namco Museum Remix

Nintendo Wii
Namco Museum Remix
 • Genre
  Pussel
 • Releasedatum
  18 april 2008
 • Utvecklare
  Namco
 • Antal ägare
  5
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 25/08 -08 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu en gång så har Namcos bästa kommit i ett enda spel. Nu med 14 spel. 9 av dom spelen är klassiker och dom 9 innehåller bland annat Pac man spel och dig dog m.m I Pac man spelen ska man sammla poäng igenom att sammla på en massa pluppar som finns på banan men man måste vara försiktig annars kommer spök monster och tar dig. I Dig dog så ska du döda drakar och nåt slags mandarin moster för att vinna. Sen finns det också Galaxys spel och där ska man skjuta sönder så många rymdskepp man bara kan innan dom träffar dig med en missil. I dom nya spelen som kommer med i det här spelet så spelar man som pac man hela tiden. Det finns ett plattforms spel som går ut på att man ska klara ett par världar som också innehåller bossar m.m kul. I galaxys så ska man skjuta rymd varelser och små planeter m.m och där åker man också runt i små olika världar. Sen finns det ett spel där man ska banka vettet ur krokodiler. Sen finns det ett spel där man ska försöka slå ut kulor.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag om spelet det är som en bättre och längre version av Wii Play men ungefär samma grafik om inte bättre. Problemet i det här spelet är att i plattforms spelet kan göra att man mår lite illa för i vissa delar så snurrar man runt och runt och runt. Sen så finns det själv klart delar där man blir väldigt frustrerad som i alla plattforms spel men det får man stå ut med. Men om man skippar allt det så är spelet faktiskt väldigt kul. Det finns mycket att göra och mycket att se. 9 Gamla klassiker som man skulle kunna köpa i wii shopen fast det behöver man inte för dom följer med i det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är bra för ett Wii spel wii spelens grafik blir inte så mycket bättre än det här. Spelkänslan är också bra förutom under vissa delar när man blir riktigt frustrerad men annars är det hur kul som helst. Ljudet är bra förutom i dom gamla spelen men vad ska man vänta sig ifrån ett 10årigt gammalt spel? Hållbarheten är riktigt bra också för att det finns så otroligt mycket att göra och du tröttnar inte på det här spelet i första taget. Jag tror själv att jag kommer att ha riktigt kul med det här spelet i framtiden.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8