Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Myth Makers: Super Kart GP

Nintendo Wii
Myth Makers: Super Kart GP
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    7 december 2007
  • Utvecklare
    Data Design Interactive
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
3.7 2.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 06/08 -08 14:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Välj en av 8 Myth makers och tävla i en kamp som liknar Mario kart. Spelet inehåller 5 olika banor. Du kan låsa upp så du åker framåt eller bakåt på banan. Sen går det också att låsa upp natt tid på spelet. I menyn så finns det, Singel race,Time trail,Grand Prix som du kan välja mellan. I singel race så låser man upp nya banor och nya karaktärer. I time trail så ska man försöka köra så fort som möjligt igenom alla banorna. I grand prix så kör man igenom 5 olika cupper. Värkar det kort? Ja det kan va för att det är kort.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett dåligt försök av Mario kart tyvär. Det är bara 8 karaktärer och 5 extremt tråkiga banor. Banorna har olika teman, Posk tema, Spök tema, Vinter tema. Jag hatar kontrollen till spelet för att den är förskräckligt frustrerande och det gör spelet till 100% o spelbart. Karaktärerna är tråkiga och fula. Grafiken är förskräckligt dålig jag tror att spelet skulle känna sig mer hemma på systemet Nintendo 64. Det bästa med spelet är huvud menyn faktiskt, Det är det enda med spelet som är bra.

Betyg till spelet
Grafiken är så dålig att man nästan inte ens vet var man kör. Spelkänslan är så extremt dålig för att spelet glitchar och banorna är usla. Ljudet i spelet är extremt dåligt ljudet är inte ens bra för en 2 årig liten kille som nyss börjat lyssna på Markoolio. Ljudet när det gäller bilarna är också extremt dåligt, Faktiskt så ser bilarna ut som små radio bilar på Gröna Lund och dom låter som om man körde en Monster truck. Hållbarheten är så kass. Så dålig så det finns inte. Konstigt nog har jag klarad spelet till 100% varför vet jag inte. Jag är stolt över mig själv att jag lyckats tvinga mig själv igenom det här och sen tycker jag samtidigt att ja var extremt dum o köpte det här. Jag köpte spelet för 99 kr på EB games. Spelar ingen roll hur billigt spelet är du kommer aldrig att kunna ha kul med det här!

mvh//mtx

Totalbetyg: 2.3 Ljud: 2 Grafik: 1 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 3