Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MySims Agents

Nintendo Wii
MySims Agents
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    25 september 2009
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 6.8

Speltest av DJElla

Inskickad av DJElla den 09/05 -10 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en sim (sim = ungefär som en människa) som drömmer om att bli agent. Du låser små fall i staden och hjälper simmarna. Men den onde Morcubus (som äger företaget Morcucorp) har något i sikte. Specialagenterna i de andra städerna behöver din hjälp att hålla koll på Morcubus och stoppa hans onda plan.

Vad jag tycker om spelet
Jag fastnade vid spelet direkt. Jag satt i flera timmar och spelade det. Men spelet är både spännande och roligt. Det har dock sina brister med att man blir lite beroende av det. När man spelat ut spelet blir man lite arg och besviken på att det tog slut. Man vill bara ha mer av det. Jag själv har nu spelat ut det för andra gången.

Betyg till spelet
Grafiken var inte den bästa. Det flimrade lite (kanske beror på min TV) och det kanske inte var så jättedetaljerat. Spelkänslan var super bra. Man levde sig verkligen in i storyn. Ljudet var bra, väldigt mycket variation vilket gav platserna lite mera personlighet. Och så slapp man lyssna på samma gamla stycke hela tiden. Hållbarheten var däremot inte så bra. Jag spelade ut spelet på en och en halv vecka.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9