Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMonster 4x4: World Circuit

Nintendo Wii
Monster 4x4: World Circuit
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  10
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 5.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 12/11 -09 21:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar i en världscup som är på ca. 20 veckor, alltså 20 banor. Under dom veckorna så låser man upp nya bilar och banor som man sen kan använda i quick race. Sen så gör man inte så mycket mer.

Man kan spela upp till fyra andra spelare som i det flesta racingspelen på Wii. Spelet har inte heller något online som förminskar spelglädjen något. Som du kanske förstår så är det monstertruckar i spelet, Dom ser väldigt roliga ut te.x. det finns en som ser ut som en skolbuss och en annan som ser ut som en ambulans och en annan som ser ut som en brandbil. Spelet är inget spel där man krossar bilar o.s.v. som man kanske gör på riktigt när det gäller monstertruckar utan det här är faktiskt ett racingspel, ja som Mario Kart och alla dom där.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt kort. Det finns bara en cup och sen efter den så har man låst upp alla bilar i spelet och banor så man är praktiskt taget klar med hela spelet efter någon timme bara. Det här är ett utav de Wii-spel som du klarar ut och sen aldrig rör något mer. Om du vill spela med dina kompisar så är inte det heller så värst kul när man lika gärna kan spela Mario Kart istället som är minst 10 gånger så bra som det här spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet ser ut som ett gammalt Playstation 2-spel. Dom försökte nog inte ens att få det bra.

Spelkänsla: Det som räddar det här spelet och många andra Wii-spel ifrån en total katastrof är nog kontrollen och det gör så att spelkänsla blir bra och det känns faktiskt helt okej att åka igenom alla banorna.

Ljud: Ljudet känns rätt simpelt.

Hållbarhet: Spelet håller i någon timme och sen är du klar med det och du vill nog aldrig mer röra det igen.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 6 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8