Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor Heroes 2

Nintendo Wii
Medal of Honor Heroes 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 februari 2008
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 14/08 -08 17:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Världs kriget är i dina händer. Aldrig någonsin har andra världs kriget känts så verkligt som nu. Du kan även använda wii zappern som gör spelet mer verkligare. Du kan välja mellan story arcade och online läge. I Story mode så finns det ett par lagom korta uppdrag som man ska göra. Allt är baserat från den värkliga händelsen. I arcade mode så så spelar man sig igenom ett par banor i ett spel som liknar som Time crisis. För er som inte vet vad time crisis är så spelar man från ögonen som vanligt fast man behöver inte röra gubben han går av sig själv. I online läget så går man in på en server eller startar en server. Man kan köra team deathatch eller deafmacht eller att man ska sno en flagga från en annans lag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att EA har satsat lite för mycket på online den här gången vilket är bra och dåligt, Det är bra för folk som har internet på sitt wii men dom inte inte har internet kommer inte ha lika kul med det här spelet. Spelet laggar inte alls på internet och alla banor är extremt roliga på online. Men offline däremot är inte riktigt lika intressant. Ens medhjälpare hjälper till 20% resten får du göra själv. I arcade mode kan det bli väldigt enformigt och man har kul i 5 minuter där sen är det tråkigt.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för wii absolut inget fel med den. Spelkänslan är otroligt bra ea har verkligen fått till bra kontroll och spelet känns otroligt verkligt under vissa delar. Ljudet är också väldigt bra låter som vilket krig spel som helst. Hållbarheten är bra om du har online men annars så är den mindre bra. Jag rekommenderar spelet endast för folk som har internet till sitt wii eller Medal of honor fans.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9