Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Strikers Charged Football

Nintendo Wii
Mario Strikers Charged Football
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    25 maj 2007
  • Utvecklare
    Next Level Games
  • Antal ägare
    89
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.7

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 02/07 -07 12:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Här kommer Mario och vännerna med sina fotbollar, skor och fotbollshandskar. Mario Strikers är ett spel som alla länge längtat efter spelet handlar ju såklart om fotboll och det är en cup som kallas Striker Cup. Mario och hans trogna vänner ska försöka vinna och bli cupens legend.
Mario ser väldigt elak ut i detta spel. Undrar du vad det är för regler? då ska jag säga att det inte finns regler man kan bli tacklad utan att få frispark. Det är väldigt svårt att göra mål eftersom att målvakterna är väldigt duktiga.
Om du får bra kraft och gör rätt kommer din karaktär få eld på sig och det kommer bli ett väldigt bra skott.
Men spelar man mot datorn är det ju ingen mening med det för dom är väldigt dåliga det är bara att skjuta sen blir det mål.

Vad jag tycker om spelet
Det är så himla roligt spel en av mina favoriter såklart och jag vinner mot alla mina kompisar och det gillar jag ju såklart men spelet är väldigt fantasifull och har massor av grejer i sig. som till exempel har det kommit Online som du lätt får tag i en motståndare som du kan enkelt möta. Den som gör mest mål och vinner mest under dagen kommer synnas på förstasidan. Det gillar jag och tycker är väldigt bra gjort.

Betyg till spelet
Grafiken är härlig en av det bästa jag sett sök på google och där får du se härliga bilder med bra grafik. En 10:a till grafiken. Spelkänslan är så himla bra. Första gången jag spelade spelet så pirrade det i min mage för det var så spännande och man kommer in i spelet efter några få minuter. En tia till spelkänslan. Ljudet är utmärkt jag älskar det för det är sån där äkta Mario ljud o musik det gillar jag en 9:a
Hållbarheten håller väldigt länge eftersom att fotboll är mitt favoritsport så en såklart 10:a om det fanns 20 hade den fått 20

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10