Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Nintendo Wii
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 oktober 2009
  • Utvecklare
    Sega
  • Antal ägare
    41
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9

Speltest av PlayGame

Inskickad av PlayGame den 17/03 -10 23:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario och Sonic är i dom olympiska vinterspelen. Där kan man köra vintersporter och mycket mer. Du kan köra 1-4 spelare, som också betyder att det är ett familjespel. Man kan vara nästan alla figurer från Mario-spelen och Sonic-spelen, men andra gubbar är också med som några Mii.

Du ska försöka vinna en massa sporter. Guld är värt 50 stjärnor och silver är värt 40 och brons är värt 30 stjärnor. Du kan ochså vinna massa nya sporter och det går också att köra online. Spelet är väldigt likt spelet Mario & Sonic at the Olympic Games.

Vad jag tycker om spelet
Det är inte det roligaste Wii-spelet jag har, men i alla fall ett av de bästa. Min favoritsport är ishockey och min favoritkaraktär är Metal Sonic.

Spelkänslan är väldigt stor 10/10, då jag spelar varenda dag. Grafiken får 9 av 10. Ljudet får 10 av 10. Hållbarheten får 9 av 10. Spelet är också roligt för man kan spela online.

Det som gör att jag tycker om spelet är nog tre saker:
1. Spelet är verkligt i vissa sporter.
2. Spelet är roligt.
3. Spelet är för familjen.

Betyg till spelet
Jag ger spelkänslan 10 av 10 för att jag spelar det varje dag och gillar spelet jag spelar det till och med när jag inte får.

Jag ger 9 av 10 till grafiken för att spelet är färggrant och inte minsta fel på bilden (kanske om man inte är rädd om den).

Jag ger 10 av 10 till ljudet för att ljudet stör inte spelaren och inte något fel på det.

Jag ger 10 av 10 till hållbarheten för att det håller för alltid (nästan). I alla fall om man är rädd om skivan och stoppar i den i fodralet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10