Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMario Party 8

Nintendo Wii
Mario Party 8
 • Genre
  Pussel
 • Releasedatum
  22 juni 2007
 • Utvecklare
  Hudson
 • Antal ägare
  123
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6.8

Speltest av Chrillenko

Inskickad av Chrillenko den 04/04 -08 16:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Marioparty 8 är ett spel som inte har någon direkt story, men det finns en. I detta Marioparty kan man vara Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Wario, Waluigi, Daisy, Toad, Boo, Toadette, Birdo, Dry bones och så kan man låsa upp Blooper och Hammer Bro genom att vinna över dem på Star Battle Arena. Star Battle Arena är själva storyn i detta spel. Då ska man möta olika gubbar på olika banor och om man vinner så går man vidare. När man klarat den femte och sista fighten så vinner man en star rod. Men när man får den så kommer Bowser och pajar allting såklart. Han tar star roden och om man vill få tillbaka den måste man vinna över Hammer Bro eller Blooper på Bowsers egen bana som heter Bowsers Warped Orbit. när man vunnit så får man göra ett litet mini-spel mot Bowser som man garanterat vinner. När man klarat det får man star rod (som man inte kan göra nåt med) Blooper eller Hammer Bro som man kan spela som och 200 Carneval Cards som man kan köpa saker för i Fun Baazar. Man kan också köra " Party Tent" där man kan köra mot COM eller andra kompisar. Man kan spela 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, eller 50 rundor och man får olika mycket Carneval Cards beroende på hur många rundor man spelar. Man kan då välja på olika banor som jag ska skriva om nu.

Dks treetop temple: Denna bana spelas i jungeln bland apor och andra saker. För att få en stjärna så ska man samla 20 mynt och ta sig till stjärnan som finns någonstans på hela banan och köpa den.

Goombas booty boardwalk: Denna bana spelas på en ö med pirater och delfiner. För att få en stjärna ska du ta dig hela den långa vägen fram till kapten Goomba så får du en stjärna. När du fått din stjärna kommer du få börja om från början.

King Boo´s haunted hideaway: Denna bana utspelar sig i ett spökslott. Ge tio mynt till kung boo som är någonstans på banan så får du en stjärna. Efter det kommer banans utseende att ändras.

Shy-Guy´s Perplex Express: För att få en stjärna ska du ge 20 mynt till den blyge killen längst fram i tåget.

Koopa´s Tycoon Town: För att få en stjärna ska du get ett hotel mynt. När du har donerat flest mynt till ett hotel blit det ditt och du får ett antal stjärnor.

Bowser´s Warped Orbit: För att få en stjärna ska du ta en av dina motståndare med hjälp av Bullet Bill eller Bowser godisar.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är jätteroligt och man kan inte liksom bara göra ut det utan man ka helatiden börja på ett nytt och det är helt olikt förra gången man spelade. Det här spelet kan också passa de som är lite mindre för det är ganska enkelt, men man kan också göra det svårt. Detta Marioparty är det roligaste spelet jag har spelat. Det är också kul att man kan få Carneval Cards som man kan köpa nya mini-games för och nya figurer som kan gå på en parad och det är jätteroligt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är jättebra! Alla gubbarna ser jättebra ut!

Spelkänsla: Detta spel är som sagt väldigt lätt, men det kan också vara svårt om man väljer att Com ska vara Hard eller Very hard.

Ljud: Ljudet är jättebra och musiken också! Den äger!

Hållbarhet: Detta spel har allt de är jätteroligt och går inte att släppa. Så enkelt är det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10