Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av Oboy3

Inskickad av Oboy3 den 18/06 -10 10:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska ha en ratt som man har satt in sin wii remot i sedan kan man välja mellan en massor med banor. Man tävlar oftast mot 12 styckern andra datorstyrda figurer om man spelar själv. Man ska vinna banor och då låser man up nya saker och man kommer bara till roligare och roligar banor när man spelar. Spelet kan man spela med 1-4 olika spelare från 7år. Ett bra spel dem flest gillar.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt men en jätte bra inlevelse. Spännande under hela spel gången från början till slut och man lär sig mer och mer och det tar jätte lång tid att tröttna. Det finns bara tips och trix till spelet inga koder så spelar man med kompisar så vet man att dem inte fuskar. Spelet är mycket enkelt att lära sig hur man gör.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag 9 poäng därför att det går knappast få en bättre bild en vad spelet har med alla rörelser och färger.

Spelkänslan ger jag 10 poäng därför att med ratten som dem flesta har till så känns det som man kör på riktigt fast lättare än att köra på riktigt därför kan dem flesta spela spelet och också vara bra på det.

Ljudet ger jag 7 poäng därför att det är mycket bra och många ljud efekter men sången i spelet kan vara mycket störand och specielt när man spelat flera gånger och tröttnat på musiken.

Hållbarheten ger jag 7 poäng därför att sakerna kan lätt gå sönder men funkar bra ändå.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10