Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av Lokahoitas

Inskickad av Lokahoitas den 16/06 -10 00:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ett roligt spel som man använder en ratt, en knapp som man gasar med och och en knapp som man kastar saker på varandra.

Hur du använder automatic:
Ratten: Använder du till att styra din bil. B (se på baksidan utav ratten): Skjuter du vissa saker på en motståndare TEX: Rött skal, Grönt skal eller blixt. 2 (titta på kontrollen så står det en 2 och en knapp.

Hur du använder manual:
Ratten: Kan du svänga lite med. B: Du hoppar lite och då ska du svänga åt det håll du vill med ratten och då kommer du att slira och om det kommer blått "slir" under däcken så får du en mini-turbo. Pilarna (titta på kontrollen, du kommer se pilar): med framåtpilen skjuter du framåt och bakåtbilen skjuter du bakåt.

I detta spel finns också WiFi och då kan man köra både battle och race mot andra i världen eller mot några i din kontinent. Battle är ungefär samma sak som race, man kastar saker på varandra och då får man poäng eller så tappar den andra pengar som du kan plocka upp.

Coin runners går till så här:
Du ska försöka samla så många pengar som möjligt genom att fånga pengar på banorna eller skjuta på andra med vissa saker och sen kan du plocka upp pengar om någon har blivit träffad och har plockat pengar tidigare.

Balloon Battle går till så här:
Du skjuter ett föremål på en annan person i det andra laget och om han blir träffad så får du en poäng och den blir av med en ballong, du kan använda TEX en svamp att åka på en annan med och då får du en extra ballong och en poäng.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är ett riktigt kul spel för ca 6-15 år. I det här spelet känns allt så magiskt, hur känner spelet av att man vrider ratten? Jo det klart det finns ju en svart sak som man kan ställa uppe på tvn, men hur går det sedan?

Wii är verkligen magiskt men Mario kart Wii är verkligen magiskt! det känns nästan som man kör bil på riktigt, men om man bara såg bilens framruta på vägen så skulle det vara äkta, bara pyttelite bättre till och det hade varigt äkta! Jag tycker spelet var lite roligare när man skulle låsa upp saker, men när man låst upp allt så är det ändå roligt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är jättebra, nästan magisk. Men det finns något enstaka spel som har bättre grafik så jag ger 9/10.

Spelkänsla: Spelkänslan det värsta jag varigt med om, så bra är det. Detta spel är det bästa spel jag vet på Wii. Jag ger spelkänslan 10/10 om det hade funnits 1000 hade jag tagit 1000.

Ljud: Jättebra ljud, inget störande medan man kör alla banor. Vissa låtar kan vara lite störande, men nästan alla är jättebra så jag ger ljudet en 9/10.

Hållbarhet: Hållbarheten är suveränt eftersom rattarna skyddar kontrollerna om man tappar dom. Jag ger betyget 9/10.

Nästan allt med detta spel är enormt bra, detta spel är ett roligt spel där man träffar Mario och hans vänner i ett roligt spel,Ddärför ger jag höga betyg.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10