Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av PlayGame

Inskickad av PlayGame den 22/05 -10 11:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu kommer Mario med i ett nytt Racing-äventyr med alla sina vänner. I detta spel kan du välja din Karaktär Bil och om du ska ha Manual på Bromsen eller Automatic och du kan Även låsa upp nya bilar och Gubbar och du kan låsa upp en sak som gör att du kan vara du kan vara din egen Mii-Gubbe. I detta spel kan du verkligen ha kul du kan också möta dina vänner Online! Men för att spela Online måste du ha en Wii Spek den finns att köpa. Och du kan spela Worldwide då möter du spelare från hela världen.
Och i detta spel medföljer också en Mario Kart ratt!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt likt dom andra Mario Kart spelen men detta Mario Kart spel är verkligare tycker jag, på grund av ratten förstås. Men det är lite dåligt att man inte kan tuta när man vill. Och det skulle vara Coolt om man fick nån bomspedal och Gaspedal med som man har i en bil. Men det är också väldigt populärt tack vare Online-delen som jag tycker är jättebra.

Betyg till spelet
Grafik.
Grafiken ser väldigt bra ut nästan verklig fast när man ramlar ner eller nånting då är det inte så verkligt tycker jag så Grafiken får en 8:a.

Spelkänsla.
Spelkänslan är väldigt för att det medföljer en ratt som gör spelet verkligare. Spelkänslan är väldigt stor först spelar man det hela tiden sen tröttnar man lite eller så får man ett nytt Wii spel som är populärt så slutar man med Mario Kart Wii men sen spelar man det igen oftast. Så Spelkänslan får en 9:a.

Ljud.
Ljudet stör mig och är grymt irriterande och dåligt så Ljudet får en 6:a.

Hållbarheten är rätt så stor man tröttnar nästan aldrig så Hållarheten får en 7:a.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9