Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av Swires

Inskickad av Swires den 07/05 -10 16:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Mario Kart Wii är ett rallyspel. Därifrån får du träffa: Mario, Luigi, Peach, King boo, Bowser och många, många fler karaktärer! Man kan också köra cuper och få guld, silver, brons eller ingenting. Man kan också kasta saker på varandra. Som tex: ett POW-block, mushrooms och många fler saker. Bilar är också bra att ha. Du kan vinna bilar och karaktärer om du klarar och få brons, silver eller guld. Det finns totalt 8 cuper med 4banor i varje. Alltså 8*4= 32 banor. Det finns också Time Trials. Där kan man bara köra själv, men man kan slå Rekord. Om du slår 32 Expert Staff Ghost Data så vinner du Mii outfit B och då har den hängslen. Man kan köra online om man är ansluten mot Internet och utmana hela världen! Då börjar man med 5000 XP och kör sedan uppåt. Om du blir sist får du eventuellt minus XP men om du blir först får du plus XP.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Mario Kart Wii är det roligaste Rallyspelet. Därför att Mario Kart Wii är mycket annorlunda än alla andra Rallyspel. Bortsett från alla andra Mario Kart Wii spel. Jag tycker om att köra online och utmana mina vänner. Jag har 7500XP. Jag tycker att grafiken är super bra. Så jag rekommenderar dig detta spel. Detta är ett spel som du bör testa!

Betyg till spelet
Grafik: Den är super bra för att gubbarna är välgjord och liksom banorna.

Spelkänsla: Det är inte kul med GameCube-kontroll och vanlig Wii Remote. Men om man använder Wii Wheel så känner man Spelkänslan väldigt bra.

Ljud: Väldigt mycket ljud kommer från bilarna. Många banor har samma låtar så det drar ner lite på betyget.

Hållbarhet: Spelet är svårt att klara, men man klarar det tillslut. När man kör online så är det svårt att komma upp till 9999 XP, Men beroendet tar inte slut! Man vill bara fortsätta och få rekord på Time Trials.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7