Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av fillelille

Inskickad av fillelille den 04/07 -08 11:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Ända sedan jag spelade Mario Kart 64 har det varit en av mina favoritspels-serier. När Mario Kart Wii kom ut kändes det som en självklarhet att skaffa det. Första gången jag spelade det blev jag lite besviken, funktionen med sladdningen funkar inte lika bra som på Double Dash, men snabbt lärde jag mig att älska Mario kart Wii också.

Självklart är det roligast att köra flera åt gången, och när man är 2 eller 3 stycken så är det grymt kul. Lite minus på att de går så fort att klara "Singleplayer". Det är ju ingen direkt story i det utan du bara kör för att låsa upp fler kupper/bilar och gubbar.
När man väl har klarat det så finns det ett väldigt bra onlineläge där man kan visa hur bra man verkligen är. Det bästa är att man kan köra 2 spelare från sitt eget Wii mot massa andra online. Så om jag spelar med en kompis är det ett väldigt kul sätt att spela på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett väldigt charmigt och roligt spel. Man tröttnar nästan aldrig på Mario Kart. Men om man inte har någon att spela med kan det bli lite tråkigt i längden.
Men så länge du har någon att spela med är varje race lika kul.

Det är också väldigt bra att man kan välja att spela med antingen "Wii Wheel", Wiimote och Nunchuck, Classic Controller eller Game Cube-kontroll.
Själv tycker jag det är för svårt att använda Wii Wheel så jag kör med Wiimote och Nunchuck eller Game Cube-kontroll.

Betyg till spelet
Grafik: 7 Det är väldigt charmig Wii grafik i spelet men ändå inget som imponerar särskilt mycket. Men helt okej för att vara ett Wii spel.

Spelkänsla: Spelkänslan är väldigt bra. Jag har aldrig tyckt de har varit så kul att köra Go-Kart som i Mario Kart Wii.

Ljud: 10 Det är så grymt med alla skrikande Nintendogubbar och skjutande skal att jag måste ge en 10 i ljud.

Hållbarhet: 8 Om du spelar mycket själv håller det inte så värst länge. Har du däremot oftast någon att spela med kan det räcka väldigt länge. Om du inte har spelat något av dem andra Mario Kart-spelen så kan du spela detta. Det tar bara lite längre tid att vänja sig vid spelet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8