Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart Wii

Nintendo Wii
Mario Kart Wii
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    380
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.4

Speltest av Dubster1994

Inskickad av Dubster1994 den 24/04 -08 15:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Här är ännu en uppföjlare till spelet Mario Kart, och nu använder sig Mario Kart av Wii-remoten, så du kan spela med ratt (Wii-Remote hålles i "sidled"), Wii-Remote + Nunchuk, Wii Classic Kontroll och slutligen Gamecube Kontroller. Fyra sorters kontroller. Man kan totalt få 24 olika gubbar och 36 olika Karts/Bikes, alla dessa uppdelade i viktklasserna "Light", "Medium" och "Heavy", eller "Small", "Medium" och "Large". 12 gubbar och 18 karts/bikes är tillgänglia i början av spelet, resten måste man vinna genom olika mål, såsom att vinna tävlingar och annat. Man kan köra 1-4 spelare, och upp till tolv spelare via Nintendo WFC (Wi-Fi Connection).

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt, men det blir ganska snabbt tråkigt efter ett tag om man "nördar" spelet, för det är inte särskilt långt, och är man bra i spelet vinner man det mesta ganska direkt, jag rekommenderar ni provar detta spel om ni gillade andra Mario Kart-spel, ett minus till detta spel är dock att "2 gubbar per kart" har försvunnit, som Mario Kart: Double Dash hade, men det finns fler alternativ att välja mellan, som Coin Runners och Team Race.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, men den är lite för dålig för att ge den en tia, ändå är den otroligt bra, så en nia får den.

Spelkänslan är väldigt bra pga 4 sorters kontroller, själv favoriserar jag Wii Remote + Nunchuk, plus det finns nya föremål sen sist, såsom Megasvamp och Åskmoln, vad dem gör får ni själva ta reda på, men som sagt, spelkänslan får en tia, för den är toppen!

Ljudet är väldigt bra, men vissa gubbar blir lite för pipiga, så en nia får ljudet i spelet.

Hållbarheten är en sexa, om man kör mycket så är spelet så gott som klarat redan, ändå finns det otroligt många saker att låsa upp, och jag sitter fortfarande här utan 5 gubbar kvar att låsa upp, så jag ger hållbarheten en sjua.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10