Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Manhunt 2

Nintendo Wii
Manhunt 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2008
 • Utvecklare
  Rockstar Toronto
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 25/02 -10 18:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en kille som heter Danny, Han är psykiskt sjukt och sitter till en början på ett sjukhus. Sedan så går något på tok och alla psyksjuka släpps fria. Du blir tvungen att gå igenom ett gäng med farliga mörka korridorer innan du hittar ut. På vägen så kan du bli överfallen och brutalt mördad eller så kan de börja kissa på dig. För att klara dig så måste du använda både Wii Remote och Nunchucken för att kunna slå dig ut.

Du måste smyga i skuggorna för att de andra inte ska hitta dig och du måste ibland gömma dina lik så inget ser misstänksamt ut. Man behöver inte vara ett fan av ettan för att gilla detta spelet. Men om du var det så vet du ungefär vad du ger dig in på.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är grymt våldsamt. Den enda anledningen till att spelet inte blev AO (Adults Only) var för att Rockstar gjorde så att de speciella mördar scenerna blev grymt suddiga. Vilket förstörde känslan en aning. Men de hade inget val eftersom att Nintendo vägrade godkänna ett spel som var AO. Även fast det blev 18+ så såldes knappt spelet i butikerna så det enda sättet att egentligen få tag på detta är via nätet.

Spelet har en hyfsad seriös handling. Det går ut på att du ska göra några uppdrag som handlar om att hitta olika föremål som t. ex. knark med mera. Sedan att du ska hämnas på några personer. För att utföra detta så får du se extrema våldsscener som t. ex. när du spikar fast någon i en stol eller tar en motorsåg och sågar av armarna på folk. Detta är nog ett utav det mest sjuka Wii-spelen eller spel det finns ute nu.

Manhunt har alltid varit känt för att vara extremt våldsamt och sjukt, och 2an är absolut inget undantag. Det enda som är sämre än ettan är nog att de gjorde våldsscenerna suddiga. En sak som gör spelet en aning sämre är kameravinklarna, som är väldigt irriterande väldigt ofta tyvärr.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är faktiskt väldigt bra för Wii, såklart. Ungefär så bra som ett spel som detta kan bli.

Spelkänsla: Det skulle helt klart bli en bättre spelkänsla ifall kameravinklarna inte skulle ha varit så dåliga. Det är hur svårt som helst att söka igenom vissa rum. Men som tur är så kan man fixa så att man kan få se ifrån ögonen och det hjälper en del.

Ljud: Ljudet är riktigt bra. Det känns riktigt kusligt när man hör folk skrika i vissa rum. Eller när du hör en skalle krossas emot marken.

Hållbarhet: Spelet håller faktiskt rätt länge. Spelet är också riktigt svårt på vissa ställen och det gäller att smyga sig fram på vissa ställen för annars är man så gott som död.

Om du är en sån som är trött på alla barntitlar på Wii och tycker att allt är för lätt ibland så ska du ABSOLUT köpa detta. Eller testa om du får chansen.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7