Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLegend of the Dragon

Nintendo Wii
Legend of the Dragon
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  15 juni 2007
 • Utvecklare
  Neko Entertainment
 • Antal ägare
  6
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 5.8

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 03/07 -07 12:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Neko Entertainment
Utgivare: Game Factory
Distributör: KE Media
Kategori: Fighting
Release Datum: 1 Maj 2007

Spelet är ett roligt fighting spel och den är baserad på en tecknad serie på disney cartoon med samma namn.
Alltså handlar sering om tvillingar som heter Ang och ling. Dom 2 tränar i martials arts och dom bekämpar människor med speciella förmågor som är väldigt starka. Dom heter Beasts/Guardians. Spelet har som sagt mycket med den serien att göra och är väldigt lätt att spela. Det vill säga att spelet har ett lätt system som ett slag (A) en spark (B) man kan också greppa alltså wiimote-Vift, Man kan dubbelhoppa (upp upp) och sen kan man också blockera (pil Ner) och sen kan man själv bli en Beast/Guardian och det är bara att trycka samtidigt på C och Z. Allt det här använder man Wiikontrollen till förutom Greppningen som man gör med en annan konstig kontroll (Kan ej Namnet) Egentligen har inte spelet direkt någon story eller handling. Så jag har inte så mycket att säga.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ganska roligt men också är rösterna väldigt tråkiga och har ingen rolig ljud/röst eller något. Väldigt tråkigt. Men jag gillar banorna och gubbarna man spelar med och sånt. Men ändå så är detta spel väldigt dåligt och har ingen känsla eller något. Spelet kan förbättras väldigt mycket och Neko Entertainment borde verkligen se upp för att dom inte ska få så mycket dålig kritik. Jag rekommenderar ej detta spel. Köp det inte bara slöseri av pengar.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt dålig men ändå inte så farlig och den kan ju såklart förbättras vilket den stort borde göra grafiken är inte så bra och får en femma. Spelkänslan är dålig jag kommer liksom inte in i spelet vilket man borde göra i ett roligt spel.
Dålig spelkänsla och den får en femma.
Ljudet är lite bättre än allt annat ganska bra musik som passar in i miljön ljudet får en åtta. Hållbarheten får en sexa den är inte så bra men kul att visa kompisar och sånt spelet men detta spel är som sagt inget vidare bra.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5