Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

Nintendo Wii
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Vicarious Visions
  • Antal ägare
    189
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av SephNGamer

Inskickad av SephNGamer den 21/06 -08 08:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Låt mig få presentera Activsion's och Red Octane's största musik spel; Guitar Hero III: Legends of Rocks.

Ett nytt band söker en gitarrist. Sedan kommer du knackande på dörren och blir med i bandet! Bandet spelar först på ett litet ställe utanför stan, sedan på en krog. Men det blir större, och större. Till slut spelar ni Live i Japan och i ett fängelse i andra länder och mycket mer! Under spelets gång skriver ditt band på ett kontrakt om sin spelning, men vad det inte vet är att om det inte vill spela längre kommer deras själar till Djävulen!

Under spelets kommer det upp något nytt som kallas Guitar Battle. När man hindrar motståndaren från att spela genom skjuta attacker! Djävulen tvingar Tom Morello (Rage Against The Machine) och Slash (Gun's N' Roses) att möta dig i Guitar Battle! När du vinner blir det goda igen och spelar sina egna låtar tillsammans med dig. Till slut måste du möta Djävulen själv!

Många populära band och låtar finns med i detta spel:
School's Out, Rock You Like A Hurricane, The Seeker, Welcome To The Jungle, Metallica, Iron Maiden, DragonForce, Slipknot, Slayer och mycket mer!

Spelet har 4 svårighets grader: Easy, Medium, Hard och Expert.

Just nu i spelet har vi Slow Ride (Foghat) som lättaste låt och Through The Fire and flames (DragonForce) som sålklart är den svåraste låten på spelet.

Spelet går nu att köra Online såklart och funkar även att köra online med PS3 och XBOX360 versionerna. Multiplayer funkar även bra. Och Co-op Career där man kan spela ihop! Detta är en ny grej där den ena har Gitarr och den andra har Bas!

Karaktärerna är: Johnny Napalm, Judy Nails, Axel Steel, Izzy Sparks, Casey Lynch, Lars Ümlaüt, Xavier Stone, Midori, Metalhead, Elroy Budvis, Tom Morello, Slash, and Lou (Djävulen).

Vad jag tycker om spelet
Spelet är rikitigt ballt! Mer än 70 låtar finns med. Bra låtar som man lär sig och "12+" åldersgränsen är nästan bara att strunta i. 12 årsgränsen är bara för att det kan svära lite i låtarna men då förstår inte de minsta barnen. Activision har gjort ett bra jobb! Man ser noterna tydligare (Samma sak med Pull offs och Hammer Ons).

Betyg till spelet
Grafik: Okej, men vissa saker i bakgrunden och på publiken ser man att det är helt platta. Men annars helt okej! 8/10

Spelkänsla: Känsla och Känsla, man står bara med en gitarr hela tiden men knapparna glider fint. Och Strum baren trycker man på jättelätt!

Ljud: WOW! Skruva upp volymen för nu börjar det! Bästa ljudet någonsin! Om man höjer volymen på TV:n känner man sig nästan som en riktig rock-stjärna!

Hållbarhet: Räcker länge! Men när man fastnar på en låt kan man kanske vänta ett tag.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10