Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero: Aerosmith

Nintendo Wii
Guitar Hero: Aerosmith
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 juli 2008
 • Utvecklare
  Vicarious Visions
 • Antal ägare
  56
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 5.9

Speltest av Jelly

Inskickad av Jelly den 17/06 -10 00:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel fungerar precis likadant som alla andra spel i Guitar Hero-serien, alltså att spela låtar med hjälp av en plastgitarr. Det finns fem "strängar" varav tre stycken används vid svårighetsgraden Easy, fyra stycken vid svårighetsgraden Medium och alla fem stycken till de två svårighetsgraderna Hard och Expert (notantal och band-"hastighet" skiljer sig mellan dessa).

Sedan ska du spela dig igenom ett karriärläge, och i detta spel "dras du med" i Aerosmiths höjdpunkter i deras karriär. Du måste spela ett par låtar för att komma vidare till nästa gig-"ställe" o.s.v.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är enligt mig ett av de sämre i serien. Det finns inte så många låtar, det har kantig grafik, dåliga animationer m.m. Det är dock kul att spela, som de andra spelen i serien. Gillar man Aerosmith (mycket) blir det faktiskt mycket roligare, som i mitt fall, men det dåliga överväger det bra med spelet om man inte tycker om musiken särskilt mycket, tyvärr.

Betyg till spelet
Grafik - 4/10: Ja, grafiken (i alla fall i Wii-versionen) är mycket kantig och animationerna är exakt likadana efter varje låt. Som tur är tittar man mestadels på själva "gitarren" i bilden.

Spelkänsla - 6/10: Som i de andra spelen i serien. Visst, det ger lite känsla med en plastgitarr, men inte mycket mer.

Ljud 8/10: Ljudkvalitén är bra (har inte mycket att referera till dock), och det är ju en massa bra Aerosmithlåtar man spelar, men det känns som att en del låtar saknas.

Hållbarhet - 7/10: Du kan spela igenom karriärläget på alla svårighetsgrader och sedan försöka få femstjärnigt score på alla låtar, men sedan finns det inte mycket mer att göra förutom att spela samma låtar om och om igen, vilket är en ganska rolig sysselsättning det med.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 8 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6