Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero: Aerosmith

Nintendo Wii
Guitar Hero: Aerosmith
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 juli 2008
 • Utvecklare
  Vicarious Visions
 • Antal ägare
  56
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 5.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/07 -08 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu en gång så återvänder den plastknappade gitarren med en ny utgåva.

Bandet Aerosmith är ett av de mest kända rockbanden genom tiderna och det är inget som Guitar Hero kan hålla sig borta ifrån. För nu så är Guitar Hero: Aerosmith här där du får som vanligt rocka på med en plast gitarr i 5 olika färgade knappar.
Activision låter dig följa med bandet på alla deras kändaste tourer och resor ända sedan de startade. Som vanligt är det en karriär där du tar dig igenom 5 låtar och åker vidare till nästa gigg. Men det är inte endast Aerosmiths låtar i detta spel, det finns även några andra låtar som Aerosmith har inspirerats av eller kommit i kontakt med under alla spelningar. Så som "The Clash" och "Run DMC".

Vad jag tycker om spelet
Som vanligt så kommer det inga nyheter, endast 40 nya låtar ifrån Aerosmith och de andra banden. Men det är inga roliga låtar alls, utan man gäspar sig nästan igenom allihopa. Visst, alla Aeromsiths kändaste låtar är med men det känns verkligen inte kul. De enda "fartsamma" låtarna är Walk This Way och Train Kept A Rollin'.

Att Aerosmith har kommit i kontakt eller inspirerats av andra bands låtar känns som en dålig ursäkt för att ta med andra låtar i spelet... Och att det ändas är 40 låtar är dåligt. Det känns som om Activision har tänkt igenom denna speltanke på en lunchrast på 10 minuter eller något. Wi-Fi finns där men den är exakt likadan som Guitar Hero: Legends of Rocks Wi-Fi, plus att man aldrig hittar någon.

Betyg till spelet
Grafik: Till och med sämre än Guitar Hero 3s grafik. Och det är ett dåligt tecken... Därför blir det en 5:a.

Spelkänsla: Hmm... Det känns som om man inte alls rockar längre, jag klagade mycket på Guitar Hero 3s rockkänsla men den här slår allt. Inga nyheter på gitarren eller nått!

Ljud: Sämre än någonsin. Tråkiga låtar, dåligt ljud (det hörs mer ifrån bandet än ifrån gitarren). Vad mer ska man säga?

Hållbarhet: Nej, detta håller inte längre. Guitar Hero, snälla! Sluta upp med att tillverka spel nu, det har gått för långt! Det var bra i början. Men att Aerosmith ska få ett eget spel knäcker verkligen serien!


Kommentar: Det sämsta Guitar Hero-spelet någonsin! KÖP EJ!

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6